IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
-
Liga F 10/22
-
Liga D-IMP'22,R1
-
-
Uwaga!
Komitet Organizacyjny do przygotowania i przeprowadzenia IMP 2023@Dovco_HandF - szef Polskiego Personelu OSM
@Damian_Skinek - kapitan Polish Legends
@Dooshek - kapitan Polish Warriors
@ŁukSal - szef Akademia Menadżerów PL
@Majkelowich - szef Polska Akademia Menadżerów
@maniek_56 - szef Polish Patriots
@Jasiuk88 - senior rodu Polish ValhallaKtoś jeszcze chętny dołączyć @language-pl? Jeśli kogoś pominąłem, proszę o zgłoszenie jeszcze raz - w nawale spraw i informacji mogłem coś przeoczyć. Wspólnie, w oparciu o regulamin OSM i dostępne ligi ustalimy format następnych zawodów, wyciągając wnioski z bieżących i poprzednich mistrzostw, aby jak największa rzesza graczy była zadowolona i miała zapewniony równy start w zawodach. Komitet będzie spotykał się w sprawach organizacyjnych na specjalnym kanale otwartym na Discordzie.
-
@dovco_handf może ja bym dołączył aby był przedstawiciel starszego pokolenia OSM? Przez lata gry parę razy się zdarzyło uczestniczyć w różnych turniejach to może mógłbym coś wnieść. Discord oczywiście mam
-
IMP'22-R1-Liga B
-
-
E-IMP'22, R1 - 11/22
-
@jasiuk88 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dovco_handf może ja bym dołączył aby był przedstawiciel starszego pokolenia OSM? Przez lata gry parę razy się zdarzyło uczestniczyć w różnych turniejach to może mógłbym coś wnieść. Discord oczywiście mam
@jasiuk88 świetnie, jestem jak najbardziej za .
-
Liga D-IMP'22,R1
Za nami połowa ligi, czas na rewanżowe mecze. Na razie w strefie awansu znajdują się: @hasdrabul - zdecydowany lider, a dalej: @Koshaolin, @Pablo-Esteban-Buffalo, @Dovco_HandF, @bangello. Na pozycji - jednego szczęśliwego przegranego z miejs 6 znajduje się po 11 kolejkach: @Frank-Lampard11-11.
-
Liga J IMP'22 R1
-
Uwaga:
Awans uzyska także 1 zawodnik, z najlepszym bilansem z miejsca 6 w ligach A,B,C,D,E,F,G,H,I,J.
Bierzemy pod uwagę miejsce 6 w 11 ligach.
- najpierw bilans bramkowy;
- następnie ilość strzelonych bramek;
- kolejne to nazwa zespołu bliższa początkowi alfabetu;
- jeżeli nazwy zespołu będą takie same, to nazwa menadżera bliższa początkowi alfabetu.
-
Chyba nikt nie wstawia wyników grupy A , o ile się oczywiście nie mylę . Pewnie nikomu się nie chce. Mogę to zrozumieć ,bo mi też się nie chce ,jednak mamy półmetek rozgrywek więc postanowiłem zobrazować czytelnikom naszego forum sytuację w naszej grupie po 11 kolejkach .
-
-
E-IMP'22, R1 - 12/22
-
Siema Wszystkim...
Mamy półmetek pierwszej rundy IMP za nami, no to pozwoliłem sobie zrobić parę statystyk.
@Dino-Ligenza dzięki za wykonanie tabelek, nasz ty graficiarzu