IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
-
Zgłaszam błąd w ustawieniu gracza GrzesJ (liga G).
-
@polishhero a było gdzieś zapisane w zasadach że trzeba grać z zachowaniem zawodników na pozycjach? Chyba nie.
-
@dooshek said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@polishhero a było gdzieś zapisane w zasadach że trzeba grać z zachowaniem zawodników na pozycjach? Chyba nie.
Trzeba ,jest to zapisane w Regulaminie. Za wystawienie gracza na nie swojej pozycji -1 pkt.
-
@cezarro dzięki..ja zawsze gram na szczęście tak.. jednak nie wszyscy tak grali ze mną..
@Babaduk-Sarri
Zagrał 541 z napastnikiem w pomocy. -
@cezarro dzięki..ja zawsze gram na szczęście tak.. jednak nie wszyscy tak grali ze mną..
@Babaduk-Sarri
Zagrał 541 z napastnikiem w pomocy.Natomiast ja już tak mam że nigdy nie sprawdzam czy ktoś wystawił graczy na właściwych pozycjach . A może powinienem ?
-
@dooshek
Nieznajomość przepisów szkodzi i nie zwalnia z ich przestrzegania. Z resztą nie jest to kablowanie „dla sportu”, inne grupy mnie nie interesują, tylko sobie chce ułatwić jeśli mogę. -
Moim zdaniem przepis zobowiązujący do wystawiania zawodników na swoich pozycjach, to jest pomocnik w pomocy, bramkarz na bramce jest bez sensu z jednej strony. Jak ktoś się będzie chciał podłożyć, to i tak to zrobi samymi suwakami i/lub liniami. Natomiast ma to jakiś sens biorąc pod uwagę wymuszenie zaangażowania w turniej. Można przy takim przepisie założyć, że przykładowo pomocnik w obronie oznacza brak ustawienia się na mecz w ogóle.
-
@dooshek Nie zrobiłem tego celowo nie doczytałem , poza tym wygrałeś i było to we wczesnej kolejce. Chyba porażka w rewanżu zabolała że donosimy,nie mniej nigdy takich błędów nie popełniałem,moja wina z nie doczytaniem.
-
@babaduk-sarri jaki żałosny jesteś twierdząc że pilnowanie zasad gry to donoszenie... Więc o tobie mogę powiedzieć wprost, jesteś oszust, bo je złamałeś. A porażką, się nawet nie przejąłem.
-
@polishhero znając część to nawet regulaminu nie czytała... Fakt ja o tym zapomniałem i ratuję mi dupę tylko to że zawsze gram zawodnik na pozycji.
-
Regulamin jest od tego by go przestrzegać, nie możesz sobie robić co chcesz, od tego są ligi nie turniej mistrzowski.
-
@PolishHero Spokojnie. Wszystko już ustalone i tak masz rację, trzeba przestrzegać regulamin, od tego jest. Oczywiście kary zostaną naliczone, także @GrzesJ @Babaduk-Sarri wyskakujcie z punkcika.
Jeśli chcecie porozmawiać, to zachęcam do rozmowy w cztery oczy, bez widowni lepiej prowadzi się konwersacje.
-
-
E-IMP'22, R1 - 19/22
-
Liga D-IMP'22,R1
-
Siema Wszystkim...
Mamy półmetek pierwszej rundy IMP za nami, no to pozwoliłem sobie zrobić parę statystyk.
@Dino-Ligenza dzięki za wykonanie tabelek, nasz ty graficiarzu
Zapewne gracze mający najwyższe wartości kadr ustawiają trening 3 razy na dobę ? Nawet jeżeli trzeba ustawić trening w ciągu nocy . Pamiętam że był kiedyś taki mistrzunio który chwalił się na forum że nastawia sobie budzik żeby w środku nocy wstawać i ustawiać treningi . Niektórzy go wtedy wyśmiali ,ale inni uznali to za normalne . Ja tam wolę się wyspać
-
@cezarro kilka sparingów codziennie, a z treningiem bywa różnie. Mam takie godziny pracy, że dla mnie to żaden problem ustawić trening codziennie mniej więcej o godz. 6, 14 i 22
Jak o którymś zapomnę, a często się to zdarza, to też nie ma tragedyji
A ostatnie 2 tygodnie obfitowały w ekstremalne treningi 2- czy 4- godzinne, więc też można było się obłowić trenując jedynie za dnia, a w nocy smacznie spać