IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
@łysy-bolcownik said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Zrobię tylko herbatę i będę ogarniał ligę dla grupy A.
Zaproszenia rozesłane. Gdyby był jakiś problem jestem do waszej dyspozycji do około 2 w nocy:)
-
Liga już prawie pełna, brakuje tylko @Ochroniarz_123
-
-
Przypomnienie!
Moja skrzynka z pocztą pęka w szwach, a połowa pytań dotyczy tego, czy sparingi są dostępne. Wszystko jest na pierwszej stronie w Regulaminie.
Zasady ogólne:
- dozwolone sparingi bez ograniczeń,
- dozwolona rozbudowa stadionu,
- dozwolony trening zawodników bez ograniczeń,
- bez tajnych treningów,
- bez zgrupowań,
- bez przyspieszaczy,
- bez pucharu,
- bez transferów tylko w rundzie 1,
- transfery bez ograniczeń w rundzie 2 i 3 finałowej (pierwsze transfery po pierwszej symulacji transferowej, za każdy transfer wcześniej: - 3 punkty, max. 4 zawodników jednocześnie można trzymać na Liście Tranferowej, za piątego i każdego następnego - 3 punkty kary).
- dozwolona sprzedaż bezpośrednia.
Półfinały (Runda 2): start: ok. 10.10.2022
Liga: Elita Menadżerów - 5 lig po 16 uczestników
Liczba uczestników: 7 (awans "Dzika karta" finaliści 2020) + 53 (awans z 1 Rundy) = 80 osób- gramy z okresem przygotowawczym,
- max wartość składu 1 mld, za każdy milion więcej - 1 punkt na każdym etapie gry.
- awans - 2 pierwsze osoby z każdej grupy (10).
Finał: - start: ok. 05.12.2022
-
@dino-ligenza siema wolny slot mam
-
Tam pół ligi chyba ma transfery porobione, przed pierwsza symulacja. Ale fakt trzeba czytać regulamin. Także punkty przyjmuje.
-
-
@seba191995 doucz się co to znaczy pierwsza sesja transferowa. Twój gracz zostal kupiony przez inny klub o 22:50 i wtedy właśnie jest sesja transferowa. A ty kupiłeś o 22:27 z innego klubu więc złamałeś tylko Ty regulamin.
-
@daroo933 ok. Wrócę z pracy doczytam, myślałem że chodzi o symulacje meczowa ... Nie ma co się rozczulać. Pisać -3pkt i gramy dalej.
-
@dino-ligenza ok jego prośba została przyjęta więc może dołączyć. Wysłałem mu też PW. Brakuje jednej osoby ale nie za bardzo mam czas aby sprawdzić kogo
-
-
@dino-ligenza napisałem do niego kolejna PW bo zaproszenie zostało wysłane do niego w tym samym czasie co do reszty
-
Liga A-IMP'22,R2 - PM @Łysy-Bolcownik - liga w komplecie
-
Liga B-IMP'22,R2 - PM @Mati-Colchoner - liga w komplecie
-
Liga C-IMP'22,R2 - PM @troczek13 - liga w komplecie
-
Liga D-IMP'22,R2 - PM @tristan1982 - liga w komplecie