IMP 2022🙋🏻♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki
-
Powtórzę frazę:
Są chętni spośród was do założenia ligi R?
@Ganelon-Gagu (889 gry)
@kinio11 (899 gry)
@Xin-Li (873 gry)
@LisioreX (795 gry) (108)
@Mateucho90
@Menago-1939
@Bart-Shoot
@Jyndrek-Potkon
@slimandren
SlawekW
Gospodar_ManagmentJeżeli nie będzie chętnego do założenia ligi jutro do godziny 21:00, poszukam chętnego spośród rezerwowych-spóźnionych i wejdzie w miejsce bota (jest ich trzech w poczekalni na ten moment).
-
Dziś wieczorem oczekuję odpowiedzi od pierwszego spóźnionego-rezerwowego w sprawie założenia ligi R.
-
@dovco_handf said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Liga R - IMP 2022, R1 ?
Zgłaszałem swoją osobę na PM-a ale widzę, że zostałem pominięty.
-
@sebastian-corby said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dovco_handf said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
Liga R - IMP 2022, R1 ?
Zgłaszałem swoją osobę na PM-a ale widzę, że zostałem pominięty.
Wybacz, nie te okulary miałem na nosie, co trzeba. Świetnie się składa, ponieważ trzeba nam jeszcze jednej ligi: będziesz Moderatorem Ligi J. Pasuje?
-
Następnym razem pogrubie czcionkę
Jak Wam pasuje tak i mi będzie pasowało -
@sebastian-corby Ostatecznie oddałbym ci swoje miejsce. Rok temu też jednego gagadka przegapiłem i dałem mu swoje miejsce do założenia ligi
-
@Language-pl - aktualizacja 28/08/2022, 21:25
Kilka spraw organizacyjnych odnośnie naszej mistrzowskiej imprezy, bo dużo się dzieje.
Jak pisałem na wstępie i jak piszę co roku, ostatecznie to zapisy weryfikują liczbę lig i ilość zawodników w ligach. Zagramy wszyscy ci, co mamy doświadczenie meczowe 1000+ w 10 ligach: 2 pełne po 12 zawodników w lidze (awans 6) i 8 lig po 11 zawodników w ligach (awans 5). Awans do 2 rundy - razem 52 menadżerów. O tym, które ligi będą pełne, a które z jednym botem - zadecyduje losowanie.
Ligę R, jedenasta zapełnią wszystkie osoby zapisane ze statusem rezerwowego czyli z doświadczeniem meczowym pomiędzy 400 a 1000 meczów. Awans 6 pierwszych miejsc.
To będą ligi bez transferów. Szczegóły przy zakładaniu lig (lub patrz w Regualminie IMP).Stawkę w półfinałach uzupełni 6 graczy z "dziką kartą", czyli finaliści poprzedniej edycji IMP OSM.
Razem w drugiej rundzie zagra 64 menadżerów w 4 ligach po 16 zespołów.
To będą ligi z transferami. Szczegóły przy zakładaniu lig (lub patrz w Regualminie IMP).Moderatorzy lig Runda 1:
Liga A - IMP 2022, R1 @wodzu1902
Liga B - IMP 2022, R1 @Dino-Ligenza
Liga C - IMP 2022, R1 @Dooshek
Liga D - IMP 2022, R1 @hasdrabul
Liga E - IMP 2022, R1 @jasiuk88
Liga F - IMP 2022, R1 @maniek_56
Liga G - IMP 2022, R1 @ochroniarz_123
Liga H - IMP 2022, R1 @xSilverGhost
Liga I - IMP 2022, R1 @Majkelowich
Liga J - IMP 2022 R1 @sebastian-corby
Liga R - IMP 2022, R1 @damśli7
@Dovco_HandF - rezerwowy Moderator LigiModeratorzy lig Runda 2:
Liga A - IMP 2022, R2 @Mati-Colchoner
Liga B - IMP 2022, R2 @troczek13
Liga C - IMP 2022, R2 @Łysy-Bolcownik
Liga D - IMP 2022, R2 @tristan1982Moderatorów lig ustawiłem wg klucza: stanowisko z Personelu OSM, następnie alfabetycznie. Co do wolentariuszy spośród graczy, zastosowałem alfabetyczną kolejność (poza @sebastian-corby, które prezgapiłem, więc żeby więcej nie mieszać, dopisuję go na koniec).
Brakuje nam 1 Moderatora Ligi z doświadczeniem meczowym +1000 (jeżeli zgłosi się dwóch chętnych, nie ma problemu, jak zawsze mogę oddać swoje miejsce) oraz potrzebujemy Moderatora Ligi R - rezerwowych (doświadczenie meczowe pomiędzy 400 a 1000 meczów). Kto chce być rozstawiony w zawodach w lidze I?Nikt nie chciał być.Z braku chętnych, żeby liga wystartowała - wybrałem doświadczonego gracza do założenia ligi z rezerwy: miał czekać do drugiego dnia przygotowawczego, ale w związku z zaistniałą sytuacją zgodził się zostać Moderatem Ligi R, choć miał pewną przerwę od gry.
Dograliśmy sprawy Moderatorów Lig, wyszystkiem serdecznie dziękuję. Teraz ustalamy kto i kiedy przeprowadzi losowanie 10 lig z rozpisanymi Moderatorami Lig, za wyjątkiem Ligi R.
I jeszcze jedno: zgłaszają się do mnie kolejni menadżerowie. Zapisy jednak są już zamknięte na cztery spusty, ligi ustalone, nie będziemy mieszać. Przepraszam was bardzo, ale zapisy specjalnie były wydłużone o 2 doby.
Lecz mam dla was wiadomość, nie wiem, czy dobrą, czy złą, jednak nie skreślam nikogo, nigdy, więc i dla was zrobimy dodatkową listę rezerwowych i jak ktoś nie dołączy do ligi w 2 dniu przygotowawczym, będziecie mieli możliwość dołączenia do ligi w wolne miejsce (do ligi R wyłącznie może dołączyć ktoś z doświadczeniem pomiędzy 400 a 1000 meczów; spóźnieni z doświadczeniem +1000 meczów będą mogli dołaczyć do lig od A do I.).W związku z wolnymi miejscami: @damśli7 dołączył jak wyżej wytłumaczyłem, a pozostali dwaj spóźnialscy zostali dopisani do listy uczestników. Mowa o @Janex123 i @Pastusiak1.
Pamiętajmy, że 1 runda to eliminacja najsłabszych taktycznie ogniw. Jest wiele miejsc nagrodzonych awansem. Wszyscy nie mogą dalej awansować. Prawdziwa walka na śmierć i życie zacznie się od 2 rundy. Do finału awansuje tylo po 2 najlepszych menadżerów i 2 z najlepszym bilansem z trzecich miejsc. -
@dovco_handf gdyby z jakichś przyczyn losowych była potrzebna kolejna osoba do założenia ligi to mogę się tym zająć.
-
@wodzu1902 said in IMP 2022♂️/Regulamin, dyskusja, wyniki, ciekawostki:
@dovco_handf gdyby z jakichś przyczyn losowych była potrzebna kolejna osoba do założenia ligi to mogę się tym zająć.
@wodzu1902 - rezerwowy Moderator Ligi. Dziękujęmy
-
Chcesz zakładać ligę zamiast mnie? Ligę A? Ja ustawię się w kolejce do gry. Mogę mieć problem z dostępem do laptopa w poniedziałek wieczorem...
-
@dovco_handf
tak jak mówiłem, jestem do dyspozycji - jeśli uważasz, że założenie ligi może być dla Ciebie problematyczne to nie ma sprawy i mogę założyć tą ligę -
@dovco_handf
tak jak mówiłem, jestem do dyspozycji - jeśli uważasz, że założenie ligi może być dla Ciebie problematyczne to nie ma sprawy i mogę założyć tą ligęDzięki wielkie, wchodzisz za mnie
-
Aktualnie tak przedstawia się Lista Moderatorów Lig:
Moderatorzy lig Runda 1:
Liga A - IMP 2022, R1 @Dovco_HandF
Liga B - IMP 2022, R1 @Dino-Ligenza
Liga C - IMP 2022, R1 @Dooshek
Liga D - IMP 2022, R1 @hasdrabul
Liga E - IMP 2022, R1 @jasiuk88
Liga F - IMP 2022, R1 @maniek_56
Liga G - IMP 2022, R1 @ochroniarz_123
Liga H - IMP 2022, R1 @xSilverGhost
Liga I - IMP 2022, R1 @Majkelowich
Liga J - IMP 2022 R1 @sebastian-corby
Liga R - IMP 2022, R1 @damśli7
@Wodzu1902 - rezerwowy Moderator Ligi -
-
-
@toomanyways w grupie I j jest dwa razy Sebastian Corby
-
@kiler-1979 skubaniec na start dostał podwójne szanse xd
-
Wow, tyle się dzieje a ja w plecy przez brak logowania. Kiedy rusza liga R?
-
@maniek_56 same mulciaki