🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
WIELKI FINAŁ
POLISH LEGENDS POLSKA AKADEMIA MENADŻERÓW
@language-pl -
-
PUCHAR POLSKI GRUP 2022
oficjalnie dobiegł końca. W turnieju udział wzięło 16 polskich ekip:
- Polish Legends
- Polish Patriots
- Polska Akademia Menadżerów
- Polish Eagles
- Akademia Menadżerów PL
- Polish Sparta
- Polish Warriors
- Polish Valhalla
- Lions of Poland
- Polish Legends Academy
- Academy Polish Eagles
- Academy Polish Warriors
- Academy Polish Sparta
- Polish Stars
- Peaky Bliders
- Akademia Polish Patriots
Mam olbrzymią przyjemność ogłosić, że zdobywcą Pucharu Polski Grup 2022, po pewnym zwycięstwie we finale zostaje ekipa POLISH LEGENDS
Drugie miejsce uzyskała POLSKA AKADEMIA MENADŻERÓW
Podium uzupełniła ekipa POLISH WARRIORS, która w meczu o 3 miejsce pewnie pokonała ekipę POLISH PATRIOTSWIELKIE BRAWA DLA ZDOBYWCÓW PUCHARU PPG'22
Gratulacje dla ekip, które uzupełniły podium oraz podziękowania dla wszystkich pozostałych, które wzięły udział w PPG'22 i razem z nami, mamy nadzieję, dobrze się bawiły.
NA KONIEC PAMIĄTKOWA GRAFIKA
-
Gratulacje dla POL (chociaż możemy powiedzieć że przegraliśmy z mistrzami!), PAM oraz PLW (Myślę że to niespodzianka ale zasłużenie!). Bardzo fajny format i do zobaczenia za rok!
-
Gratulacje dla medalistów, największe uznanie dla naszych rywali w meczu o brąz gdzie wykazali się świetną determinacją, zaangażowaniem i w pełni zasłużenie wygrali Brawo
Nasze głupie kary również miały wpływ na przebieg meczu ale niestety, zdarza się. Choć była już myśl by opuścić ligę -
Również dorzucam się do Gratulacji dla Mistrza Polish Legends, którzy udowodnili, że w każdej formule walczą tylko o złoto. Wielka Brawa dla Wicemistrza Polska Akademia Menadżerów, która w krótkim czasie po wymuszonych zmianach kadrowych poradziła sobie na medal, na srebrny medal!
W imieniu grupy Dziękujemy Polish Patriors za bitwę o każdy cal boiska i o każdy pkt
Pora na Trzecie miejsce, które dla Nas smakuje jak złoto, bo tylko My wiemy, ile Nas kosztował. Dlatego Dziękuję swoim Kamratom, bez których nie byłoby tego sukcesu. Kolejność jest przypadkowa: @dpiotrowski218 @Szpoton-1983 @Docencik @AlessandorDelPiero @Siarkowy-Mag @Apsu88 @chudy1962 @Didierluk @Dooshek @Mateusz900 i innych, którzy Nas wspierali
-
@maniek_56 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Gratulacje dla medalistów, największe uznanie dla naszych rywali w meczu o brąz gdzie wykazali się świetną determinacją, zaangażowaniem i w pełni zasłużenie wygrali Brawo
Nasze głupie kary również miały wpływ na przebieg meczu ale niestety, zdarza się. Choć była już myśl by opuścić ligęDzięki wielkie
Te moje 7 remisów na 10 meczy wkurza
-
@Majkelowich said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
WIELKI FINAŁ
POLISH LEGENDS POLSKA AKADEMIA MENADŻERÓW
@language-plGratulację dla was... Jesteście od lat już w wyśmienitej formie
Nie wiem czy prawidłowe, ale takie mam odczucie że z całego turnieju to chyba mecz PW z PAM był najrówniejszy, najbardziej zacięty do końca.
-
-
@Rafal_Zurawski @PawełPaweł @Zbyysiu-v2 @troczek13 @maniek_56 @Majkelowich W fazie grupowej graliśmy z Polish Sparta, Lions of Poland, Polish Stars, następnie w 1/4 z Polish Valhalla, w 1/2 z Polish Patriots, a w finale Polska Akademia Menadżerów, ciężko sobie wyobrazić cięższą przeprawę po złoto trafiliśmy na świetnych rywali. Dziękujemy za piękną rywalizację, jestem dumny z mojej ekipy, wygraliśmy wszystkie bitwy w tegorocznym pucharze, i obroniliśmy tytuł
Gratulacje dla Polish Warriors @Dino-Ligenza i PAM @Majkelowich świetny turniej w Waszym wykonaniu, i zasłużone medale
W tegorocznej edycji PPG reprezentowało Nas aż 21 osób gratulacje Panowie to był piękny turniej w Naszym wykonaniu, pokonaliśmy wielkie marki w drodze po triumf
@10Ryba10 @bangello @borynos @konix1982 @Damian_Skinek @Everlast933 @gorkins @Jyndrek-Potkon @john adams2 @kondziowa1 @krupski_96 @Kuba1523 @Mateusz-Nujo @Mati-Colchoner @menager-123_0 @pb1984 @qwerty_03 @stary91 @tristan1982 @Wodzu1902 @Xin-LiPozwolę sobie na małą prywatę Spokojnie można to napisać, Polish Legends zostało najbardziej utytułowaną Polską ekipą w historii Ok, zdobyłem 2x Indywidualne Mistrzostwo Polski, ale po tym jak zostałem liderem ekipy w 2018 roku moim głównym celem było doprowadzenie Polish Legends do miejsca w którym jest teraz, można powiedzieć że wszystkie cele zostały osiągnięte z nawiązką. Zbudowanie takiego potwora, było wielką frajda, choć droga nie była łatwa
Pod koniec 2018 roku w grupie było kilka osób w tym 5 aktywnych:) to była ciężka, piękna droga do tego co osiągnęliśmy. Dziękuję wszystkim którzy zaufali mi i wierzyli w ten projekt, wszystkim którzy przyczynili się do rozwoju grupy oraz osobom które reprezentowały Nas przez ostatnie lata, no i które jeszcze mnie jakoś znoszą w roli kapitana . Sezony 2018, 2020, 2021, 2022 były najlepszymi w Naszej historii, historii najlepszej grupy w Polsce, razem weszliśmy na szczyt. Dziękuję rodzinko Polish Legends
-
@Mati-Colchoner szacun i pogratulować ekipy Gratki panowie i szacunek że jeden za wszystkich wszyscy za jednego to jest to co brakuje innym ekipą w tym i Sparcie... Gratulacje raz jeszcze takiego klanu.
-
@Mati-Colchoner said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Rafal_Zurawski @PawełPaweł @Zbyysiu-v2 @troczek13 @maniek_56 @Majkelowich W fazie grupowej graliśmy z Polish Sparta, Lions of Poland, Polish Stars, następnie w 1/4 z Polish Valhalla, w 1/2 z Polish Patriots, a w finale Polska Akademia Menadżerów, ciężko sobie wyobrazić cięższą przeprawę po złoto trafiliśmy na świetnych rywali. Dziękujemy za piękną rywalizację, jestem dumny z mojej ekipy, wygraliśmy wszystkie bitwy w tegorocznym pucharze, i obroniliśmy tytuł
Gratulacje dla Polish Warriors @Dino-Ligenza i PAM @Majkelowich świetny turniej w Waszym wykonaniu, i zasłużone medale
W tegorocznej edycji PPG reprezentowało Nas aż 21 osób gratulacje Panowie to był piękny turniej w Naszym wykonaniu, pokonaliśmy wielkie marki w drodze po triumf
@10Ryba10 @bangello @borynos @konix1982 @Damian_Skinek @Everlast933 @gorkins @Jyndrek-Potkon @john adams2 @kondziowa1 @krupski_96 @Kuba1523 @Mateusz-Nujo @Mati-Colchoner @menager-123_0 @pb1984 @qwerty_03 @stary91 @tristan1982 @Wodzu1902 @Xin-LiPozwolę sobie na małą prywatę Spokojnie można to napisać, Polish Legends zostało najbardziej utytułowaną Polską ekipą w historii Ok, zdobyłem 2x Indywidualne Mistrzostwo Polski, ale po tym jak zostałem liderem ekipy w 2018 roku moim głównym celem było doprowadzenie Polish Legends do miejsca w którym jest teraz, można powiedzieć że wszystkie cele zostały osiągnięte z nawiązką. Zbudowanie takiego potwora, było wielką frajda, choć droga nie była łatwa
Pod koniec 2018 roku w grupie było kilka osób w tym 5 aktywnych:) to była ciężka, piękna droga do tego co osiągnęliśmy. Dziękuję wszystkim którzy zaufali mi i wierzyli w ten projekt, wszystkim którzy przyczynili się do rozwoju grupy oraz osobom które reprezentowały Nas przez ostatnie lata, no i które jeszcze mnie jakoś znoszą w roli kapitana . Sezony 2018, 2020, 2021, 2022 były najlepszymi w Naszej historii, historii najlepszej grupy w Polsce, razem weszliśmy na szczyt. Dziękuję rodzinko Polish Legends
Mati za tyle zwycięstw należą wam się
Jeszcze teraz czas na CCW, CCW Battel Edition i parę innych zagranicznych trofeum. Trzymam kciuki za was. -