🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
-
PAM PLV*
Grafika nie uwzględnia kar.
-
@Dovco_HandF tak jak pisałem podczas podawania składu poprzedni PM był w stanie założyć ligę tylko w jednej rundzie , w drugiej ligę założy @huzar-shakir
-
@łukasz-wierzbowski said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Dovco_HandF tak jak pisałem podczas podawania składu poprzedni PM był w stanie założyć ligę tylko w jednej rundzie , w drugiej ligę założy @huzar-shakir
Nie ma problemu. Można wymienić zawodnika/zawodników, można i PMa, ale zawsze jeden PM musi być.
-
-
Finito.
Od drugiej rundy ligę zakładać będzie sam @Dovco_HandF jeśli chodzi o AMP
-
Z przykrością muszę zgłosić gracza grupy PAM @Janex123 za nagminne lamanie regulaminu. Jako że podczas założenia ligi popełniłem błąd i szef grupy PAM @Majkelowich zachował się bardzo fair i poczekalni na reset ligi więc po pierwszym błędzie nie chciałem tego zgłaszać ale to trwa kolejne 3 mecze. A więc lista błędów:
- kolejka numer 4:
Pomocnik: G. Campamucci zagrał w obronie
Napastnik: Melchorri zagrał w pomocy
Oto dowody:
Kolejka numer 5:
Ponownie te same błędy:
Kolejka 6:
Ponownie napastnik Melchotti w pomocy
Pomocnik: B. Silva jako napastnik:
- kolejka numer 4:
-
Wczoraj wkradł mi się jakiś błąd rachunkowy w wyniku grupy PLV w bitwie nr 2. Dzisiaj wrzucam już prawidłowe wyniki
Bitwa nr 1 zakończyła się zwycięstwem PAM
Do zakończenia spotkania pozostały 4 kolejki bitwy nr 2
-
Na chwilę obecną toczą się się jeszcze spotkania:
POL - SPA 9/10
LOP - PS 9/10
PW - PE 7/10
PW - PE 6/10
PAM - PLV 6/10Podsumowanie pojawi się po rozegraniu kompletu meczy
-
Wynik Końcowy
PPA 206 : 53 APS -
@ochroniarz_123 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
️️️Academy Polish Sparta️️️
️ @przemo26 (c)
️ @chylinskii
️ @mourinho 66_1
️ @Gripes_1 (PM)
️ @el pirasso
️ @kamil pindol
️ @sams0n_4
️ @pablito 84
️ @wiadermistrz
️ @Piotrek NowikZa Chylińskii w drugiej rundzie zagra @kacperk kiełek a za sams0n_4 zagra @maro_k
-
-
Gracz @motek79 rozegrał niedozwolony sparing przeciwko @Szeregowiec
-6 pkt
-
PE vs PW
Gracz PW AlessandorDelPiero zagrał sparing z graczem PE Tomcioo81
-
Kolejne 3 błędy w ustawieniu gracza Janex. Rozumiem że miał losowa sytuację ale to nie moja wina ze się nie ustawił i złamał regulamin. Regulamin jest od tego aby go przestrzegać. Błędy następujące:
- Pomocnik Campagnucci w obronie;
-Napastnik Melchiorri w pomocy; - bramkarz Holec w napadzie (jak się można domyśleć nie zagrał za dobrze);
Dodatkowo zagrał on w 10 zawodników tylko co bardzo nam ułatwiło zwycięstwo w tym meczu.
- Pomocnik Campagnucci w obronie;
-
@jasiuk88 nie chce nic mówić ale gdyby nie wasi rywale juz dawno byście mogli wąchać 150 do 0. Więc ja na twoim miejscu siedziałbym już cicho z tymi pozycjami.
Tak się poprostu nie robi -
@jasiuk88 Ja to w ogóle tego punktu regulaminu nie rozumiem. Ja nigdy nie patrzyłem jak rywal jest ustawiony. Kogo na jakiej pozycji wystawił jego sprawa. Bardziej irytuje mnie jeżeli rywal się nie ustawił i nie wybrał pełnej jedenastki. Według mnie takie coś powinno być karane. Dla mnie to jest ewidentne szukanie punktów karnych dla rywala na siłę. Ja wiem że taki zapis jest w regulaminie i wykorzystujesz to bo masz do tego prawo. Są jednak rzeczy ważniejsze niż regulamin.
-
@xsilverghost proszę mi o pokazanie punktu regulaminu ze podczas założenia ligi w zły sposób walkower jest przyznany przeciwnej grupie. Nie wydarzyło się to tylko mi ale i w jednej czy dwóch innych grupach. A siedzieć cicho nie będę bo mam prawo na forum się wypowiedzieć tak samo jak Ty tym badziej ze regulamin mówi jasno co można a czego nie można... lubię Cię Kacper ale nie uważam Cię za osobę która będzie mi dyktować co mogę a kiedy mam "siedzieć cicho"
-
@jasiuk88 to dlaczego liga musiała być powrotnie założona?