🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
@polishhero a czy naprawdę nie można było oficjalnie ogłosić że akademia nie startuje?
Czekamy ze slotami ponad tydzień aby w dzień zakładania lig się dowiedzieć że nasz rywal nie zagra... Zero szacunku wobec rywali. Najlepsze jest to że pisałem na priv już kilka dni temu czy mecz się odbędzie, bez odpowiedzi. Żenujące podejście. -
@maniek_56
To nie są do mnie pytania, skład PE dzisiaj podałem z własnej woli, bo nie chce znów odrabiać -15. Nie jestem (C), czy PM.
Co do akademii nie chcę zabierać głosu, ale pomyślałem, że wypada jak wspomnę. -
Komunikat Organizatora
Wpłynęła do nas oficjalna skarga na gracza z grupy PeakyBlinders PL. Po rozpatrzeniu sprawy postanowiliśmy nie karać całej grupy, lecz udzielić indywidualnej kary.
Kara indywidualna dotyczy grinson z Grupy PeakyBlinders PL - zakaz gry we wszystkich turniejach organizowanych przez Polski Personel OSM na okres jednego roku, od XI 2022 do XI 2023 włącznie za niecenzurane obelgi na czacie gry w stosunku do gracza @Pablo-Esteban-Buffalo z Polish Legends Academy za to, że ten rozegrał z nim niedozwolony sparing. Od karania uczestników jest tylko i wyłącznie Organizator turnieju. Żadnemu z uczestników nie wolno obrażać innego gracza pod żadnym pozorem. Takiego zachowania nie tolerujemy. Sprawa zgłoszona też jest do rozpatrzenia adminom gry wraz ze zrzutami zdjęć z wulgarnej tyrady.
@language-pl -
@polishhero wybacz, źle skierowałem odpowiedź. Ale i tak dzięki że chociaż ty wyjaśniłes na czym stoimy.
-
@maniek_56 nie tylko wy macie taka sytuację... slot wolny się trzyma tydzień aby dowiedzieć się że nie gramy jednak...
-
@language-pl Panowie Szefowie/Kapitanowie!!!
Polish Legends - @Mati-Colchoner
Polish Patriots - @maniek_56
Polska Akademia Menadżerów - @Majkelowich
Polish Eagles - @Damiś27
Akademia Menadżerów PL - @ŁukSal
Polish Sparta - @Ochroniarz_123
Polish Warriors - @Docencik
Polish Valhalla - @troczek13
Lions of Poland - @Zbyysiu-v2
Polish Legends Academy - @Ochowiak
Academy Polish Eagles - @ToomAnyWays
Academy Polish Warriors - @łukasz-wierzbowski
Academy Polish Sparta - @Przemo26
Polish Stars - @pawel02121
Peaky Bliders - TommyShelby
Akademia Polish Patriots @xSilverGhostOd 2 rundy PPG chcielibyśmy pilotażowo wprowadzić pewne udogodnienie - udogodnienie zarówno dla organizatorów, którzy w łatwiejszy i bardziej przejrzysty sposób będą mogli zbierać wyniki zmagań, jak i dla samych ekip, które będą mogły bardzo łatwo śledzić bieżącą sytuację w bitwie i jej wynik.
Chcielibyśmy udostępnić Wam arkusz napisany w excelu, który po wprowadzeniu odpowiednich danych sam zlicza aktualny wynik starcia między grupami zgodnie z regulaminem PPG'22. Arkusz jest przygotowany w taki sposób, aby nie udało się go "popsuć". Pozwala na wpisywanie jedynie danych dotyczących grup, graczy i ich wyników w tabeli.
Zwracamy się z uprzejmą prośbą, aby na koniec każdej bitwy grupy wrzuciły jej podsumowanie właśnie w takiej formie, jako obrazek - jeśli ktoś chce, może wrzucać częściej, prezentując bieżący stan rozgrywki. Na koniec wystarczy oczywiście, że tylko jedna z rywalizujących ze sobą grup opublikuje wynik - przyjmijmy zasadę, że grupa zwycięska - chyba, że grupy ustalą między sobą inaczej. Arkusz mogą prowadzić, rzecz jasna, obie grupy, aby siebie wzajemnie kontrolować i uniknąć błędów.
Jeśli wskazana formuła po fazie testów się przyjmie, będziemy starali się ją stopniowo wdrażać w kolejnych turniejach opartych o Bitwy towarzyskie.
Dołączam link do pobrania arkusza - w lewym górnym rogu strony wystarczy kliknąć "Pobierz".
Jeśli ktoś chciałby uzyskać logotypy rywali do umieszczenia w arkuszu - służę pomocą. Dzięki uprzejmości @Dino-Ligenza zebrałem w jednym miejscu avatary wszystkich uczestniczących w PPG grup.
-
@language-pl
Polish Valhalla Peaky Bliders walkower (rezygnacja Peaky Blinders z turnieju). Gracze z PLV mają wolne, można sobie coś zagrać przed kolejną rundą. -
@dovco_handf tam jakieś dzieci grają w tej grupie ? za szybko zdecydowanie zaufalismy owej grupie Peaky Bliders
-
Polish Patriots (PLP) Academy Polish Eagles: walkower. (APE - rezygnacja z turnieju). Gracze z PLP mają wolne, można sobie coś zagrać przed kolejną rundą.
-
Niestety gracz @xSilverGhost z Akademia Polish Patriots rozegrał mecz towarzyski z graczem @Siarkowy-Mag z Polish Warriors
-
@docencik said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Niestety gracz @xSilverGhost z Akademia Polish Patriots rozegrał mecz towarzyski z graczem @Siarkowy-Mag z Polish Warriors
@xSilverGhost jeden sparing
Liga: PPG'22: PW vs APP
Mecze towarzyskie z rywalem z bitwy zabronione (kara - 6 punktów).
Akademia Polish Patriots - 6 punktówOdliczamy na koniec rywalizacji od wszystkich zdobytych punktów .
-
PAM PLA - 2/10
-
PW APP - 2/10
-
@dovco_handf said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
8.5 - wymianę zawodnika w składzie należy podać najpóźniej przed powstaniem ligi. Po tym czasie będzie naliczona umowna kara: - 9 punktów.
Wymuszana wymiana zawodnika w lidze: PPG 2022 R2 PAM2 vs APW:
Miejsce Landos AG 1929 zajmuje TICTAC828199
Oczywiście: - 9 punktów dla grupy Akademia Menadżerów PL. -
PAM PLA - 3/10
Wczoraj wkradł mi się mały błąd. Graczowi @PlugawyLuca wpisałem 0 punktów. Dzisiaj już poprawione -
PAM PLA - 4/10
-
Bitwa PLS vs SPA
Sparing niedozwolony gracza @k0siorororo z @coolesha86 -
@ochroniarz_123 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Bitwa PLS vs SPA
Sparing niedozwolony gracza @k0siorororo z @coolesha86@k0siorororo jeden sparing
Liga: PPG'22: PLS vs SPA
Mecze towarzyskie z rywalem z bitwy zabronione (kara - 6 punktów).
Polish Stars - 6 punktów. -
Przyjmujemy na klatę -6pkt
-
PW APP - 5/10