🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Wszyscy potwierdzili składy na czas, dziś wiecozrem startujemy z ćwierćfinałowymi bitwami :
Polish Legends - @Mati-Colchoner -
Polish Patriots - @maniek_56 -
Polish Warriors - @Docencik -
Polish Valhalla - @troczek13 -
Polish Stars - @pawel02121 -
Akademia Polish Patriots @xSilverGhost -
Akademia Menadżerów PL - @ŁukSal -
Polska Akademia Menadżerów - @Majkelowich - -
@Dovco_HandF proponuje przelozyc start na jutro. wiekszosc ma problem z wejsciem na gre. a tez nikt nie bedzie czekal do nocy by zalozyc lige pozdr ;d
-
Przenosimy start fazy ćwierćfinałowej na sobotę 19 listopada, z powodu problemów technicznych.
-
@Dino-Ligenza said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Przenosimy start fazy ćwierćfinałowej na sobotę 19 listopada, z powodu problemów technicznych.
OK, dopiero wszedłem na do gry, wczesniej niedostępne. Jutro
-
Zainteresowani w bitwie pomiędzy AMP i PW: lige otworzę pomiędzy 20 a 21 czyli jak żona zaśnie po pracy . I oby dziś serwery OSM już się nie przegrzały od nadmiaru emocji.
-
@language-pl
Przypomnienie jak założyć dziś ligę bitewną:@Majkelowich said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Instrukcja zakładania ligi: dla Moderatorów Lig, grających drużyną Niebieskich.
Wybieramy ligę "Bitwa Towarzyska (liga 10 zespołowa)
https://pl.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/1603Zmieniamy nazwę ligi
PPG'22: PL vs PLV 1/4
PPG'22: PP vs APP 1/4
PPG'22: PAM vs PLS 1/4
PPG'22: PW vs AMP 1/4Następnie przechodzimy do ustawień (koło zębate).
Ustawiamy funkcje w następujący sposób:
Sprawdzamy wszystkie ustawienia.
Wybieramy klub zgodnie z przydziałem w grupie
Wysyłamy zaproszenia osobom przydzielonym z naszej grupy oraz wg wykazu rywali podanych przez kapitana rywali!Zakładanie ligi bitewnej:
• Data: 19/11/2022
• Czas: 19.00 – 24.00 - czasu polskiego
• Serwery: WszystkiePOWODZENIA WSZYSTKIM
-
PPG'22 PLW vs AMP 1/4 wystartowała po problemach z wpisaniem skrótu PW - zaproszenia wysłane, info na poczcie w grze również. Niech wygra lepsza ekipa - powodzenia wszystkim w lidze i zaciętych meczów życzę.
-
@Dino-Ligenza jedna liga PP vs APP zostanie utworzona na nowo po okresie przygotowawczym z powodu błędnego wyboru teamu przez jednego z zawodników Akademii.
-
@maniek_56 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Dino-Ligenza jedna liga PP vs APP zostanie utworzona na nowo po okresie przygotowawczym z powodu błędnego wyboru teamu przez jednego z zawodników Akademii.
Żaden problem, Prawo Łaski ma moc .
-
Zgłaszam sam siebie za rozegranie nielegalnego sparingu z graczem z drużyny przeciwnej. Niestety jeszcze byłem w szoku po grze naszej kadry i kliknąłem za szybko.
-
@jasiuk88 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Zgłaszam sam siebie za rozegranie nielegalnego sparingu z graczem z drużyny przeciwnej. Niestety jeszcze byłem w szoku po grze naszej kadry i kliknąłem za szybko.
Z okazji zbliżającego się Black Friday, iście piekielna promocja dla Polish Valhalla:
-6 pkt
-
@Dooshek sami skorzystaliśmy na błędach PAM i dzięki temu awansowalismy dalej. Więc było by hipokryzja z mojej strony teraz się nie przyznać do błędu, chociaż mecz był na chwilę przed symulacją to nie jest powiedziane że rywal by to zauważył
-
@jasiuk88 sam nie gram towarzyskich. Widzę że ze mną ktoś tam gra. Obstawiam że tylko gracze z mojej drużyny. Nie chcę mi się sprawdzać. Kontrolować tego regularnie. Dlatego szanuję postawę przyznania się do popełnienia błędu. Bo gdyby to było zagrane ze mną, byś na pewno tego uniknął.
-
@Dooshek na moje ten przepis zagrania meczu towarzyskiego z rywalem w tym turnieju powinien zostać zniesiony, sami psujemy sobie rozgrywkę, potem jak ktoś nie chce się przyznać czy coś niepotrzebne dymy i nakręcanie się na forum, a sparing to przecież nic takiego heh, niepamietam czy w jakimkolwiek turnieju jest zakaz grania sparingu z rywalem. Nawet na światowym poziomie niema czegoś takiego więc rzucam taki pomysł na przyszłe turnieje
-
@Dovco_HandF @ŁukSal
@Docencik zagrał z waszym zawodnikiem sparing. -
@xSilverGhost mi to też nie odpowiada, nie ja to wymyśliłem. Dla mnie to jest nie potrzebny przepis.
-
@Dooshek said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Dovco_HandF @ŁukSal
@Docencik zagrał z waszym zawodnikiem sparing.-6 pkt dla PLW za niedozwolony sparing
-
PAM PLS - 2/10