🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
@Majkelowich bardzo ciekawa bitwa
-
@Majkelowich said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
PÓŁFINAŁ NR 1 - 5/10
POLISH LEGENDS POLISH PATRIOTS
Świetny poziom bitwy
-
Kolega z PAM zagrał obrońcą w pomocy.
-
@Dooshek said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Kolega z PAM zagrał obrońcą w pomocy.
Zgodnie z poniższym zapisem w regulaminie:
◉ 1 - W każdym meczu gramy z zachowaniem zasady: "każdy zawodnik gra na swojej pozycji" (bramkarz na bramce, obrońca w obronie, pomocnik w pomocy, napastnik w ataku.).
1.1 Każdy pojedynczy błąd w ustawieniu: kara -6 punktów dla drużyny.
1.2 Błędy się sumują.Polska Akademia Menadżerów inkasuje -6 punktów za błąd w ustawieniu.
-
-
@Dooshek Przyznam szczerze, że na początku byłem pewien, że gładko opykamy PLW w półfinale, tymczasem okazuje się, że to będzie zacięta walka do końca.
-
@PawełPaweł grupa Polish Warriors to bardzo mocna grupa mają świetnego kapitana @Dino-Ligenza i nie znaleźli się w półfinale przez przypadek. Życzę im awansu do finału, w końcu to tam stawiałem pierwsze kroki w osm
-
@PawełPaweł świetna bitwa PLW rośnie w siłę, i myślę że awans do strefy medalowej w PPG jest dla nich kluczowy, najlepsi gracze mogą zobaczyć że nie muszą szukać innych opcji, tylko stworzyć mocny skład, i spokojnie walczyć o zwycięstwa w tej zasłużonej ekipie
-
@PawełPaweł said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
@Dooshek Przyznam szczerze, że na początku byłem pewien, że gładko opykamy PLW w półfinale, tymczasem okazuje się, że to będzie zacięta walka do końca.
Dokładnie to samo odczucie miałem do PAM
Dotychczas chyba najrówniejsza z bitw. -
@Mati-Colchoner jaki wynik u was?
-
@Dooshek Zostały jeszcze dwie kolejki w bitwie nr 1 , oraz jedna kolejka w bitwie nr 2
-
Mimo że jeszcze nie zakończyliśmy to bitwa została rozstrzygnięta, trzymaliśmy się mocno aż do 9 kolejki gdzie pozbawieni zostaliśmy złudzeń... Dziękuję wszystkim za wspaniałą grę oraz gratuluję drużynie PAM
-
@Docencik Dzięki za emocjonującą walkę do końca. Trzymam za Was kciuki w walce o brąz.
-
PÓŁFINAŁ NR 1
POLISH LEGENDS POL PLP POLISH PATRIOTS
-
PÓŁFINAŁ NR 2
POLISH WARRIORS PLW PAM POLSKA AKADEMIA MENADŻERÓW
-
FINAŁ
Polish Legends (POL) Polska Akademia Menadżerów (PAM)
MECZ O TRZECIE MIEJSCE
Polish Patriots (PLP) Polish Warriors (PLW)
-
Dzięki za bitwę PLP, fajny półfinał walka o brąz zapowiada się ciekawie powodzenia PLW & PLP
-
@Majkelowich Finał zapowiada się niesamowicie, dwie najlepsze Polskie ekipy ostatnich lat
-
@Majkelowich zaskoczenia nie ma co do finału ale życzę powodzenia! Niech wygra lepszy! W bitwie o bez liczę na PLP!