🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022)🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
PAM PLA - 4/10
-
Bitwa PLS vs SPA
Sparing niedozwolony gracza @k0siorororo z @coolesha86 -
@ochroniarz_123 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Bitwa PLS vs SPA
Sparing niedozwolony gracza @k0siorororo z @coolesha86@k0siorororo jeden sparing
Liga: PPG'22: PLS vs SPA
Mecze towarzyskie z rywalem z bitwy zabronione (kara - 6 punktów).
Polish Stars - 6 punktów. -
Przyjmujemy na klatę -6pkt
-
PW APP - 5/10
-
@docencik Super wyrównana bitwa, szykuje się ciekawa druga część sezonu
-
@mati-colchoner zgadzam się z racji że my mamy wolne, możemy obserwować i kibicować
-
-
@pawel02121 tutaj też równo
-
@maniek_56 myślę że formuła która jest obecnie w PPG jest bardzo emocjonująca niż taka jak było w MPG. Oczywiście wiem że bitwy towarzyskie to nowość i nie było takiej możliwości w MPG ale mam nadzieję że za rok już będzie taka formuła bo emocje są spore
-
PAM PLA - 7/10
-
@language-pl
Komunikat Organizatora3 runda - planowany start 31/10/2022 i dodatkowo dzień póżniej 01/11/2022 dla grupy (APW) Academy Polish Warriors, która z mojej winy rozpoczęła bitwę z AMP z kilkudniowym poślizgiem.
Zmiany w składach dla wszystkich bitew w ostatniej rundzie grupowej podajemy do niedzieli włącznie. Nie podanie zmian, będzie oznaczało, że grają składy z 2 rundy. Wszelkie zmiany po tym czasie będą "nagradzane" jak napisano w Regulaminie: 8.5 - wymianę zawodnika w składzie należy podać najpóźniej dzień przed powstaniem ligi. Po tym czasie będzie naliczona umowna kara: - 9 punktów. Należy ten zapis interpretować tak, że skoro ligi powstają w poniedziałek, ostatnim dniem na zmiany składów jest niedziela.
-
PAM PLA - 9/10
-
Bitwa PLS vs SPA
Gracz @Bart-Shoot z Sparty zagrał napastnikiem ( Coman)w pomocy i obrońca (Kimpembe) w ataku
-
@pawel02121 said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Bitwa PLS vs SPA
Gracz @Bart-Shoot z Sparty zagrał napastnikiem ( Coman)w pomocy i obrońca (Kimpembe) w ataku
◉ 1 - W każdym meczu gramy z zachowaniem zasady: "każdy zawodnik gra na swojej pozycji" (bramkarz na bramce, obrońca w obronie, pomocnik w pomocy, napastnik w ataku).
1.1 Każdy pojedynczy błąd w ustawieniu: kara -6 punktów dla drużyny.
1.2 Brak zawodnika w wyjściowej 11tce jest traktowany jak błąd w ustawieniu.
1.3 Błędy się sumują.
1.4 Każdy błąd trzeba zgłosić Organizatorowi najpóźniej w terminie 48 godzin (2 doby) od zaistnienia zdarzenia, publikując w topiku turniejowym na forum zrzuty ekranu oraz opis błędu.@Bart-Shoot, 2 błędy x - 6 punktów = - 12 punktów dla Polish Sparta.
Bitwa: PPG'22: PSt vs PSp -
PAM PLA - ZAKOŃCZONE
-
PLW APP ZAKOŃCZONY
-
Skład PLW:
-
Akademia Polish Patriots - Potwierdzam składy
@xSilverGhost (PM)
@Babaduk-Sarri
@kinio11
@Domin97ik
@Koshaolin
@Czaki77
@Bolesław-Chrobry
@masahito_balbazur
@Josue-Antonio
@RogaLsonek
Wybaczcie podalem nie tak jak powinienem . Proszę o usunięcie wcześniejszego postu -
@xsilverghost said in Puchar Polski Grup, 2 edycja (2022):
Proszę o usunięcie wcześniejszego postu
Usunięte na życzenie .