hile sistemi bozuk
-
ırkçılık yapmıyorum ama ligime ne zaman arap gelse mutlaka hile yapıyor bunu şikayet ettiğimde ise bir sonuc alamıyorum eskiden butonla bildirim yaptımızda 2 gun içinde mutlaka olumlu olumsuz mail ile cevap geliyordu şimdi hiçbir şey gelmiyor sizce de bir sorun yok mu sistemde hiç başınıza gelmedi mi?
-
@hypograt inanılmaz hile var oyunda. Hile yapmak için yeni hesap açıp işlemi gerçekleştirmek 2 dk bile değil ama şikayet edip ceza almasını sağlamak tam bir eziyet. 12 gün 3 mail sonra hileciyi ancak attırdım ligden adam neredeyse şampiyon olacaktı atılana kadar. Sistem resmen hilecileri teşvik ediyor şikayet etmeyi zorlaştırarak. Acilen düzeltilmesi lazım.
-
@onur__burak valla benım rakip şampiyon oldu ss de gönderdim yabancı foruma forum actım ama adamlar iplemedi.Konuyu bile kilitlemeye tenezzül etmediler.Bir bozukluk oldugu aşikar veya bu işi daraltıp birkaç kişiye yüklediler dolayısıyla aşırı yüklenme var ama tabi iş işten geçiyor umarım bunun farkına varıp buton sistemine geri dönerler sanırım öyle oldugunda bildirimlere ülke ülke bakıyorlar.
-
@hypograt Merhabalar,
GB tüm raporlamalara bakmaktadır.
Hilenin milliyet veya ülke ile ilişkilendirmemeniz gerekmektedir.
Raporlarınız da her zaman olumlu/haklı sonuç alacağınız sizlere zaten garanti edilmemektedir.
Daha önce açmış olduğunuz başlık ise gözden kaçmış olabilir veya aynı konudan defalarca yanıtlama yapılmış olabilir.
İyi oyunlar.
-