• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular

Błędy w czacie

Pomoc
    5
    7
    423
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • jasiuk88
      jasiuk88 Polish Users last edited by

Witam.
      Od paru dni podczas pisania wiadomości zamiast części słów w PW pojawiają się gwiazdki... Nie są to ani słowa obraźliwe ani polskie znaki więc nie mam pojęcia o co chodzi... Jest to strasznie irytujące bo połowa wiadomości wygląda tak ******** i nie można się domyślic o co chodzi. Czy ktoś jeszcze ma takie problemy?
      OSM_2022-10-22-17-09-47.jpg

'Najpierw cię ignorują, potem się z ciebie śmieją później z tobą walczą, a na końcu wygrywasz"

Ghandi

Seba191995 Dooshek 2 Replies Last reply Reply Quote 3
      • Seba191995
        Seba191995 Polish Users @jasiuk88 last edited by

@jasiuk88 tak samo jest z linkami blokuja nic nikomu wysłać nie idzie same ******

1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Dooshek
          Dooshek Polish Users @jasiuk88 last edited by

@jasiuk88 wszyscy

ŁukSal 1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • ŁukSal
            ŁukSal Polish Moderator @Dooshek last edited by

Będę strasznie zrzędził na to, liczyłem, że OSM będzie zmieniać się na lepsze a zmienia się na gorsze. Nawet jak Jerzy tworzył naszą ligę grupową to nie można było użyć nazwy ,,AMP" bo blokowało. Na czacie jest podobnie teraz. Totalna porażka

10 ŁUKSAL.png
            Kiedy mam czas to siedzę i myślę, kiedy nie mam czasu to ino siedzę

jasiuk88 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • jasiuk88
              jasiuk88 Polish Users @ŁukSal last edited by

@łuksal niestety każdy update gry nie wychodzi na plus... już nie pamiętam kiedy jakiś udany i pozytywny update był... medale, skaut który nie szuka graczy których chcemy, wiadomości które nie są czytelne bo wstawiaja gwiazdki.... ostatni udany update to chyba możliwość gry na 4 slotach za darmo....

'Najpierw cię ignorują, potem się z ciebie śmieją później z tobą walczą, a na końcu wygrywasz"

Ghandi

ŁukSal 1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • ŁukSal
                ŁukSal Polish Moderator @jasiuk88 last edited by

@jasiuk88 ale taka zmiana choćby medali nie była jeszcze tak uciążliwa a tu nawet porozumieć się nie idzie

10 ŁUKSAL.png
                Kiedy mam czas to siedzę i myślę, kiedy nie mam czasu to ino siedzę

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                • Dovco_HandF
                  Dovco_HandF Community Manager last edited by

Mam informację, że padło globalnie oprogramowanie sprawdzające tekst, nie tylko w języku polskim, ale w wielu/jak nie wszystkich językach używanych w OSM. Pracują nad tym.

dovcohandf.osm@gmail.com
                  "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
                  We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
                  text alternatywny

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                  • 1 / 1
                  • First post
                    Last post