MPP23 - future
-
-
-
W Grupie C na wraz z moim partnerem @Josue-Antonio jako pierwsza para zapewnilismy sobie awans. Mamy 25 pkt przewagi nad parą numer 4 a zostało 4 kolejki (czyli max do zdobycia 24 pkt)
-
-
-
Gr A, B, C, D, E, F, G, - 28/30 kolejek
Gr H - 27/30
-
Gr A, B, C, D, E, F, G, - 29/30 kolejek
Gr H - 28/30
-
Gr A, B, C, D, E, F, G, - 30/30 kolejek
Gr H - 29/30
Grupa G para @Ochowiak & @KomendaNuta oraz @Everlast933 & @qwerty_03 zgromadzili po 80pkt, w tym wypadku o awansie tej pierwszej przesądziła:
Kolejność końcowa pary:
Tak jak wskazuje tabela ligowa OSM.
W przypadku równej sumie miejsc i punktów par, decyduje najwyższe miejsce menadżera w tabeli ligi OSM. -
@Dino-Ligenza czyli w gr.E też powinna być korekta kolejności na 4 miejscu
-
@9999arek9999arek zawsze lepiej by wyglądało w CV
-
Tak oto prezentują się wyniki rundy 1:
@9999arek9999arek uwzględniono Twoją uwagę
-
Gratulacje dla tych, co awansowali do następnej rundy. Głowa do gry - ci co przegrali - mecze były zacięte, a rywalizacja ostra - wygrali lepsi w tej chwili. Okazja do rewanżu w parach będzie już za rok. Brawa dla organizatorów za solidne prowadzenie zawodów .
-
-
-
Która z lig będzie? Historia Klubów A czy B? Kiedy planowany start?
-
@jasiuk88 historia klubów A.
Z waszej grupie jest info że liga będzie założona między 20tą a 21ą -
@kiler-1979 dziś
-
START dziś od godziny 19 do 23
Instrukcja dla PM
Wchodzimy na wolny profil/slot i wybieramy „Utwórz Ligę” Następnie na liście lig szukamy tej jedynek, takiej jak na grafice poniżej:
Po wybraniu ligi pojawi się taka oto konsola.
zmieniamy nazwę ligi według poniższego wzoru:
@Kiler-1979
MPP23-SF-Grupa A
@Rafal_Zurawski
MPP23-SF-Grupa B
@Docencik
MPP23-SF-Grupa C
@pawel02121
MPP23-SF-Grupa D
Następnie wybieramy ikonę koła zębatego i ustawiamy tak:
wersja PC:
telefon:
po sprawdzeniu, czy ustawienia ligi zgadzają się z powyższymi wytycznymi, wybieramy potwierdź
Teraz już tylko pozostaje wybrać drużynę, którą chcemy dotrzeć do finału i zabieramy się za rozesłanie zaproszeń
Powodzenia
-
@Dino-Ligenza czy w mojej grupie (Grupa D) tabelkę z wynikami będzie uzupełniał PM czy ktoś inny? (Bo mogę to robić). Bo w tej edycji wiem że trzeba dostać link aby uzupełniać tabelę online
-
@jasiuk88 Jeśli tylko chcesz, to jestem jak najbardziej na tak. Tabele półfinałowe znajdują się w arkuszu MPP23