MPP23 - future
-
@Seba191995 zgadza się,
Mój partner @mikina_1 odruchowo wrzucił jednego gracza do treningu. Zgłosiliśmy to na turniejowym discordzie od razu po zakończeniu treningu -
-
Dwie osoby w grupie H podniosły wartość kadry:
-
@ShakiBoy wszystko odnotowane w tabelce
-
Mega wkurza mnie ta cisza na forum, wszystko odbywa się na discordzie… Brak jakiegokolwiek FAME na forum, nikt kto nie bierze udziału z zewnętrznych graczy nie może śledzić turnieju, a co gorsza wszyscy, którzy grają muszą mieć discord-a jakiś absurd inaczej cisza brak otoczki i atmosfery turnuiejowej.
-
@Seba191995 Trafiłeś w punkt, postaramy się to naprawić.
-
-
@Seba191995
Atmosfera jest tylko nie tutaj Jakby forum było dostępne z poziomu aplikacji każdy by wchodził -
@PolishHero widziałem wczoraj ta atmosferę na discordzie
-
@Seba191995
No widzisz a nadal lepiej niż tu kiedykolwiek -
@PolishHero spora część graczy nie ma Discorda a na forum nie ma wyników więc nie wiem czy to dobra opcja aby przejść na Discorda.
Tutaj wyniki mojej grupy
-
Gruba G
-
@jasiuk88 Ja nie mam nic przeciwko forum chciałbym tylko aby było dostępne z apki, wtedy frekwencja wzrośnie.
-
@PolishHero masz rację to by było dobre ulepszenie gry i ciągle nie wiem czemu nie ma takiej możliwości
-
@Seba191995 skończyły się dobre czasy kiedy menagerowie szaleli na forum,niedługo pozegnamy tę stronę jeśli nadal będzie się to tak odbywać.
-
@PolishHero to by było fajne. Forum jest dużo lepsze niż ten discord. Aczkolwiek na discordzie można śmiało kogoś zajebac
-
@huzar-shakir masz rację
-
Forum ma taka przewagę że tu ktoś ma kontrolę a na Discordzie możesz jechać po każdym więc to dla mnie minus.
Już nie mówiąc że ta tyle spamu jest ze później pół nocy telefon i opaska mi wibruje nie dając spać.
Co nie pasuje Tobie w forum?
Jak takie turnieje przejdą w całości na Discorda to:- Zamknięcie się w swoim "sosie" bo ludzie bez Discorda nie będą o tym wiedzieć
2 według mnie wtedy IMP czy MPP nie mogą być nazywane tak bo nie będą dostępne dla ogółu - Ludzie jak nawet będą grać bez Discorda to nie będą znali wyników (już teraz tak jest) i nie będzie czuć tej atmosfery
- Zamknięcie się w swoim "sosie" bo ludzie bez Discorda nie będą o tym wiedzieć
-
@jasiuk88 zgadzam sie z toba
-
@Seba191995 Akurat wolę discorda bo można wprost z kimś pogadać w formie czatu i sprawę załatwić w kilka minut. Natomiast na forum jeden temat może być i miesiąc wałkowany, bo logujesz się co najwyżej rano i odpowiadasz wieczorem.
-
@jasiuk88
IMO podstawowe tematy stricte informacyjne powinny być na forum jak tabelki itd, (ale nadal poprzez apkę).
Ale na discordzie wygodniej jest pływać w tym turniejowym sosie samym zainteresowanym.Zawsze tak jest, że stare będzie się broniło przed nowym, tak było z samochodami bo przecież konie były, tak było ze smartfonami bo przecież komórki są, a dziś nawet seniorzy nie mają z nimi problemu.
Nie popadajmy w skrajności, ale płynnie podążajmy ku lepszemu zostawiając wybór.