MPP23 - future
-
-
Która z lig będzie? Historia Klubów A czy B? Kiedy planowany start?
-
@jasiuk88 historia klubów A.
Z waszej grupie jest info że liga będzie założona między 20tą a 21ą -
@kiler-1979 dziś
-
START dziś od godziny 19 do 23
Instrukcja dla PM
Wchodzimy na wolny profil/slot i wybieramy „Utwórz Ligę” Następnie na liście lig szukamy tej jedynek, takiej jak na grafice poniżej:
Po wybraniu ligi pojawi się taka oto konsola.
zmieniamy nazwę ligi według poniższego wzoru:
@Kiler-1979
MPP23-SF-Grupa A
@Rafal_Zurawski
MPP23-SF-Grupa B
@Docencik
MPP23-SF-Grupa C
@pawel02121
MPP23-SF-Grupa D
Następnie wybieramy ikonę koła zębatego i ustawiamy tak:
wersja PC:
telefon:
po sprawdzeniu, czy ustawienia ligi zgadzają się z powyższymi wytycznymi, wybieramy potwierdź
Teraz już tylko pozostaje wybrać drużynę, którą chcemy dotrzeć do finału i zabieramy się za rozesłanie zaproszeń
Powodzenia
-
@Dino-Ligenza czy w mojej grupie (Grupa D) tabelkę z wynikami będzie uzupełniał PM czy ktoś inny? (Bo mogę to robić). Bo w tej edycji wiem że trzeba dostać link aby uzupełniać tabelę online
-
@jasiuk88 Jeśli tylko chcesz, to jestem jak najbardziej na tak. Tabele półfinałowe znajdują się w arkuszu MPP23
-
@Dino-Ligenza ok to dostęp mam to zajmę się tym
-
@Dooshek i taka jeszcze rada dla Ciebie. Jak chcesz jakaś większa karierę w tej grze zrobić i organizować turnieje to poprzez obrażanie i prowokowanie ludzie nie zjednasz sobie za wielu zwolenników. Wiem że ja nie pierwszy mam z Tobą jakiś problem i nie mam ochoty na grę w żadnym turnieju który Ty będziesz organizować. Ta gra ma być przyjemnością a nie walka z Tobą tylko dlatego że nie chce używać Discorda jestem przez Ciebie co chwilę prowokowany i to w grupach publicznych (jak U-21) jak i PW.
-
@jasiuk88
Nie jesteś przeze mnie prowokowanym, tym bardziej obrażanym. Nie wymyślaj jakiś farmazonów. Raczej ty mnie obraziłeś pisząc 'wal się' i wyzywając do podania adresu. I to teraz ja mam zamilczeć jak ty swoje napisałeśUśmiałem się tylko z twojego tekstu o oficjalnym komunikacie, a ty ciągniesz to bez sensu. Fakt może i niestosowne było to pisząc na dsc reprezentacji. Jednak miał to być "żarcik" ,bo sądziłem ze jesteś kimś kto ma dystans do siebie. A tu zero dystansu do siebie. Szkoda.
A ja Ciebie nigdzie nie zapraszam, bo i tak jako Valhala nie gracie nigdzie w turniejach po za mpg. A indywidualnego turnieju nie robię więc, gdzie mam cię zapraszać? No właśnie.
Mało tego nikt nie zmusza cię do korzystania z dsc. Ani ja, ani nikt inny. To raczej ty zmuszasz nas do korzystanie z forum osm. Jednak spoko piszemy tu co jakiś czas. Chyba. Bo ja pojawiłem się tutaj wyjatkowo teraz ( nie do ciebie tylko ccw) i w prywatnej sprawie do Dovco wcześniej.
P.s
Piszesz o jakimś nie wyciąganiu brudów, prosisz o usunięcie posta i za chwile ciągniesz temat dalej. Zdecyduj się.
Swoje rady zachowaj dla siebie.
Od turniejów się od wal. Nie ważne kto je robi, ja czy nie ja. Z reguły jesteś jednym z pierwszych do krytyki, a sam jako osoba nie zrobiłeś nic dla społeczności osm. I nie odpisuj tutaj bo nie odczytam. Tak samo jak w wiadomości priv napiszesz tutaj nie odczytam. Chcesz pogadać i coś tam wyjaśnić, choć nie wiem co, możesz na dsc. tutaj jest to kłopotliwe. -
@jasiuk88 said in MPP23 - future:
Bardzo proszę moderatora o usunięcie tego wpisu wyjaśnię sobie to z tym graczem w PW.
Na życzenie
-
Gratulacje dla zwycięzców turniej @kinio11 i @RogaLsonek super forma przez całe rozgrywki.@eryko99 i @Ganelon-Gagu @koshaolin i @Kondi92 gratulacje dla Was za uzupełnienie pudła
@pawel02121 i @k0siorororo niestety nie udało się powtórzyć wyniku z przed roku, jednak ponownie fantastyczny wynik.
@Prezes-Kukito i @ShakiBoy wasza para to już na stałe wpisana chyba zostanie do finału MPP. Ponownie bardzo dobry wynik.
@Leewy89 Orchelito byliście dla mnie czarnym koniem rozgrywek od drugiej rundy. I uważam że nie zawiedliście, super wynik.
@Byku-Duma-Warmii i @Szeregowiec @Josue-Antonio i Jasiuk88 brawa za dotarcie do finału i dobrą walkę do końca.
@pawel02121 dziękuję za prowadzenie tabli od początku do końca.
Grafika końcowa jest dziełem @Dino-Ligenza
-
Ogromne gratulacje dla mistrzowskiej pary @kinio11 i @RogaLsonek
-
@eryko99 i @Ganelon-Gagu @koshaolin i @Kondi92 gratulacje dla medalistów ...
-
@Dooshek Jest możliwość wrzucić na form końcową tabelę z finałowej rozgrywki?
-
@Dovco_HandF mamy wszystko... nie wiem czemu przez telefon w jednym poście dodać nie mogłem. A później nawet zalogować się tutaj nie mogłem.
Proszę o to one.
-
@Dooshek Super, dzięki, świetna robota
-
Historyczny zapis w kronikach polskiego OSM:
TURNIEJ MISTRZOWSKI zatwierdzony lub prowadzony przez Polski Personel OSM:
MISTRZOSTWA POLSKI PAR (MPP)
Mistrzostwa Polski Par.
Rywalizacja zespołów złożonych z dwóch menadżerów. Wynik drużyny tworzy suma punktów z tabeli partnerów. System rozgrywek opracowywany jest na podstawie ilości zapisanych osób.
Poprzedni zwycięzcy:
- - Innocent Bystander / Łukasz Kowalski Hustin Doffman / Nevada_Smith borynos / mihau1878
- - Hustin Doffman / Bounty 8358: Dovco_HandF / Łukasz Kowalski borynos / sniki26
- - Mateusz Lambert / ciamajda Hustin Doffman / Nevada_Smith borynos / mihau1878
- - cogito / sniki26 Bolesław Chrobry / damśli7 havsky / tristan1982
- - mihau1878 / stb411 ToomAnyWays / benito1001 borynos / daroo933
- - Magic 89 / Lhundaeion martin343 / stb411 Prezes Kukito / ShakiBoy
- - Dovco_HandF / kryminalksg damśli7 / RTS1910_FCS Prezes Kukito / ShakiBoy
- - Janex123 / Magic 89 Pansushe / piotras231 daro933 / Rusewicz
- - Wodzu1902 / Mateusz Nujo troczek13 / jasiuk88 pawel02121 / k0siorororo
- - Kinio11 / Rogalsonek eryko99 / Ganelon Gagu Koshaolin / Kondi92
Tabele końcowe:
MPP 2014
MPP 2015
MPP 2016
MPP 2017