OSM Taktikleri
-
Her takımda uyum sağlayabilecek sağlam 4-4-2 pas taktiği istiyorum nasıl yapmalıyım ?
-
@hüseyin-can-basaran Öyle bir taktik olsa sence çok saçma olmazmıydı ?
-
Adam adama vs Alan bunların farkı ne?
-
Arkadaşlar her maç 2 ya da 3 top direkten dönüyor. Son maçımda 3 tane döndü. Ne yapmalıyım ?
-
@pro-shadow kardeşim bence o oyuncularla alakalı birşey taktiksel olarak yapabileceğin bişey değil oyuncularının yetenekleri etkili olabilir
-
Oyuncular kötü de değil ki. Iyi bir kadrom var
-
@pro-shadow Futbolda da olabiliyor bu şans faktörü
-
Rakibim kanatları kullan taktiği ile adam adama ve ofsayt evet yapmis. Rakipten iyiyim. Ben de kanatları kullanıyorum. Rakip neden böyle yapmıs sizce arkadaslar
-
Merhabalar.6-3-1 kk ya karşı nasıl oynamaliyim
-
@pro-shadow onu rakipe sormak lazim yanlış yapmış sen ofsayt kapali tut alan savunması yap
-
@cnytakn eyvallah. Bir sey hada soracağım. 4 3 3 b k.k yapıyorum. Barcelona ile iki mactır zor zekat kazaniyorum 2-1 2-1 ikisi de bilgisayar. Ne yapmam lazım
-
4-3-3 b kanatların karşı taktiği 3-5-2 ve 4-2-3-1 dir.
3-5-2 de paslı oyun, 4-2-3-1 kaleyi görünce vur oynarsın. -
@pro-shadow ortasaha forvete yardım etsin biraz ofansif oyna sayı 75 olabilir
-
@karizmababy26 stil, tempo ve baskı önerilerin nedir?
-
@cnytakn forveti destekledim. 60 yaptım stili de. Bakalım nolacak. Rakip cok kotu ama. Getafe.
-
@cnytakn 1-0 kazandım. 20 şut var. Topla oynama %70 e %30. Rakibin bölgesinde %38 le oynama var ama sonuc 1-0. Bilgisayara karsı 1-0 cok kotu üstelik getafe. Rakibim Real ise 6-0 almış bugün geçen de 9-0 almıştı. Ne yapmam gerek.
-
@pro-shadow hakeme gore cikmayi unutma görevlerinde dogru olduğundan emin ol rotasyon yap yoruldukca oyuncular
-
@cnytakn bu söylediklerinizi yapıyorum. Hakeme göre normal ya da agresif cıkıyorum. Takım kaptanı messi. Penaltılar morata. Frikik ve korner Alli.
-
Arkadaşlar rakibim barca 4 4 2 b oynuyor
paslı oyun
adam adama markaj
buna karşı taktik ne önerirsiniz ,bende real Madridim denk kadrolar sayılblir ben 4 3 3 oynuyorum barcayı 4 3 3 ile yenme şansım nedir ? -
@tmsizinuefakupanızvar özelden msj attım