OSM Taktikleri
-
@comfortablynumb1903 stadyumu 1 ofsayt yok alan savunması form durumu benım daha ıyı genelde 4-4-2 B kullanıyor ama bu ligin kırılma maçı ooldugu ıcın 4-3-3 B yapabilir stili ise kanatlardan ve ofsayt taktıgı yapıo ama kanatlar gibi duruo şu an
-
) merhaba arkadaşlar kadro böyle kadro değeri en yakın 512 milyon var en iyi kadro bende ama oyuncular fazla gol atmıyor asistte üretemiyor 433 kk oynuyorum ama bi sıkıntı var sanki milanda işlemiyor bi terslik var gibi var mı bi önerisi olan ?
-
@atillaturker kk taktiğini kullanıyor olabilirsin. paslı oyunu tercih edersen kadrona uyum sağlayabilir. kadronu güçlendirirken kaleciden forvete doğru bir güçlendirme yapmalısın. Başarılar...
-
@the-cain orta sahan forvete oranla zayıf olduğu için kk taktiği takımına uyum sağlamamış olabilir. orta sahanı güçlendirmen lazım. taktiğini 433b paslı oyuna getirirsen bu kadro ile başarılı olursun. ayrıca yorgun oyuncularını dinlendirmen lazım...
-
rakip ajax 433B oynuyor alan ve ofsayt taktiği var. Zwolleyim hangi taktiği önerirsiniz 5311 kontra iş yapar mı?
-
Rakip Villarreal. Kadro güç ortalaması 96. 4-4-2 kanatlardan oynuyor. Ben ise başakşehirim uefa liginde. Benim kadro güç ortalamam 82. Diziliş ve taktikler nasıl olmalı (Baskı vs. tamamiyle). Yarın maçım var
-
beyler yarın benden 300m düşük kadro değerine sahip takımla deplasmanda maçım var kamp basmış üstelik 433a paslı oynuyor ben 433b kanat oynuyorum rakibin en iyi 2 oyuncusu sakat ve oynayamayacak onun dışında takımının yarısı form durumları kırmızı ve ortalama oyuncu güçleri 85-87 arasında benim ise ilk 11im +95 güce sahip oyuncularım var ve form durumları full yeşil sizce kamp basmadan yenebilir miyim boşu boşuna kullanmak da istemiyorum çünkü
-
@femeks bir iki maç paslı oyunda denemiştim yine aynı gibiydi ama bi kaç kere daha deneyim bari 433a mı yoksa 433b demi paslı oyun oynıyım bide çizgi taktikleri nasıl olmalı sence bu arada yorgun oyuncum pek olmuyor dinlendiriyorum bide baskı taktikleride 65-70-75
-
Beyler manU'yum yarın tottenham ile maçım var adamın kadrosu benden 1 tık önde adam 433 paslı oynuyor ne oynamalıyım sizce
-
@CnytAkn merhaba dostum
Porto ile cldeyim 1.yim 5.haftadayiz real madridle deplasmanda yapicam hakem turuncu kirmizi arasi 4 3 3 B KK oynuyor ben hangi taktikle cikiyim karsisina? KK ve paslasarak oynanin karsi taktikleri nelerdir 433B de?
5311 kontra atakmi oynasam -
beyler 4-4-2 A ile nasıl oynayabilirim? Bir de markajı neye göre ayarlıyoruz. 4-4-2 A oynuyorum dostluk maçında kadro değeri benden düşük olanların çoğunu yenemiyorum.
-
Benden 400 m kadro değeri düşük olan takım 3-3-2-2 kgv oynuyor en az 5 6 fark atmam lazım nasıl bir taktikle çıkmalıyım maç deplasmanda stadyumu 0
-
@danqer said in OSM Taktikleri:
@manhay hocam kolay gelsin.
442a paslı oynayan takıma karşı yarın kendi sahamda maçım var. Defans hariç benim kadrom daha iyi hangi taktikle çıkmalıyım.@osmancandar said in OSM Taktikleri:
@danqer 4231 kgv alan 68 39 55 orta geriye diğerleri sabit dene verim alırsın 442 ye karşı
manhayda söylesin fikrini ona sormuşsun yanlış anlaşılmasın şimdi stafflardan korkarım zaten
-
@dkclcnr58 433 b yap sal kobrayı üstüne