OSM Taktikleri
-
@CnytAkn Hocam, biraz komik olmuş :). Aynı ligin son maçı var da. Son maç da benim karşı taktik istediğin arkadaşla başka bir arkadaş (Arsenal) maç yapacak. Kadroları başa baş. (Arsenal'in defans ve orta saha daha iyi). Ona da mı 433A, Kanat, mevkiler sabit gider?
-
4-2-4 veya 3-4-3 taktikleri hangi alt taktiklere ihtiyaç duyar? yardımcı olabilecek var mıdır?
-
Merhaba arkadaşlar zayıf takımlar için oranlar sizce ne olmalı ?
-
@drmathis Bu oyundaki isabet oranı kaleyi bulan şut sayısına değil gol olan şut sayısına bakılıp hesaplanıyor. İlk başta bende öyle sandım ama bir maçta 15 şutun hiçbiri gol olmayıp kaleyi bulduğunu görünce ve isabet oranının 0 olduğunu görünce öyle olmadığını anladım.
-
@gamerdoge
teşekkür ederim geri dönüş yapıcam -
@GamerDoge Kardeşim şimdi ben leicester cityim chealsea ile maçım var bantlar ise 60 59 65 ideal mi yoksa düşüreyim mi ?
-
5-3-2 ve 5-3-1-1 taktikleri arasında nasıl bir fark var bilginiz var mı?
-
4-3-3 A Paslı Oyun ile oynayan rakibime karşı nasıl bir dizilişle çıkmam lazım her mevkide geniş kadroya sahibim kadro güçleri rakiple başabaş durumda hakem mavi evimde oynuyorum
-
Merhaba @karasuvari1453
451 40 60 bandinda bir taktik yapabilirsiniz 433 e karsi etkili olacaktir.
-
cok defansif olmazmı evimdeki mac için ?
-
4-4-2 A pas oyununa karşı ne çıkmalıyım. Kadromun gücü full 96 üstü. Ben chelsea karşı takım everton. Kadro değerim 585 karşı takım 289.Acil beyler
-
@besırarslan 433 b Kanatları Kullan
-
Beyler merhaba,
FORVET:
Hazard 100
ronaldo99
messi 99
diego costa 97
pulisic 94ORTA SAHA
james 100,
isco98
koke 97
veratti 97
silva 97
giuliano 85DEFANS( FULL 100)
KALECİLER(courtouis 110 perin 99)GENEL OLARAK HANGİ TAKTİKLE ÇIKMAM LAZIM BEYLER YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.