OSM Taktikleri
-
Hakem mavi iken bilgisayara karşı 4 3 3 b k.k ile sahaya çıktım kalecim berke özer 30
Dk da kırmızı yedi. Bu nasil oluyor. Mac 0 0 bitti oyuncular oynayamadi. Bir kac gun önce sari iken çok agresif yaptim kirmizi yemedim. Bu nasil mümkün oluyor yardımci olur musunuz -
@kdrcn9 said in OSM Taktikleri:
@av-emrah şimdi haklı da olabilirsin ama benim savunma hücüm orta saha bunlar sabit alan markajı artı ofsayt taktigi yaparım oranlarım ise kadrom güçlü de olsa her zaman dengede tutarım baya iyi sonuç alıyorum şuan
Dediğini denemek istiyorum ama korkuyorum Bana kesin taktik lazım. Mesela adam 523 taktiği tuttu diye ligi o taktikle bitirecek. Daha yene çıkmadı adamı. Kamp kullandım yine yendi. Yani bu adamın taktiği ile hücum taktiğinde kesin sonuç. Ben de bu adama karşı kesin sonuç alan bir taktik bulmam lazım.
-
Selamlar herkese bugün 7 15 de çok önemli bir maçım var chelsea ile 3. hafta o 433b ile başlamıştı berabere kaldı 2 maç fakat bana karşı 4-4-2b oynayacak kanatları kullan, alan savunması ofsayt yok ve çok sert . bende 4-3-3-a oynadım 1 beraberlik 1 galibiyet . Ne yapayım sizce benim kadro değerim 216m onunki 400m Takımım burnley
-
@fbemree4532 451 kgv forvet orta saha destekli, diğer mevkiler sabit oranlarda 40-50 arası olabilir. hakem durumuna göre agrasif veya normal, ofsayt kapalı.
-
@femeks eywallah deneyim bakalım
-
Takımım: Atalanta
Rakibim : Roma
Ekip Savaşı
Atalanta Kadro Değeri: 267,18
Roma Kadro Değeri: 287,65
Rakibimin Dizilişi: 4-3-3AAyrıntılı Olarak Taktik Önerirmisiniz
-
@femeks rakibimiz 4 5 1 kgv oynuyorsa ve kadro üstünlüğü yoksa ne önerirsin ?
-
@maestro-28 (kadro üstünlüğü sizde sanırım) maç evinizdeyse ve saha avantajı varsa 433 kk , deplasmanda 442 kk.
-
@femeks açıkcası kadrolarda bi üstünlük yok. her dizilişe uyacakta bi kadrom var. değerler arasında 2m civarı bi fark ile rakibim önde. ve evet evimde 3 seviyeli stadyumda oynuyorum. rakibim de dünya sıralamasında top 100 de olduğundan baya tecrübeli bi menajer. bu bilgilerle daha ayrıntılı bi taktik önerebilirsiniz sanırım.
-
@maestro-28 442 a kk mevkiler sabit oranlar 45-55 arası hakem rengine göre normal/agrasif deneyebilirsin hocam. 4231 taktiği de 451 e karşı etkili olabilir ama ben onu hiç kullanmadığım için yanlış yönlendirmek istemem. Genelde 451 taktiğini 433 e karşı kullanırım o nedenle 433 e nazaran 442 iyi bir sonuç verebilir
-
@femeks dediğin taktiği birkaç 451-4231 oynayan arkadaşlara karşı dostluk maçında kullandım ama tatmin edici gelmediği için 451 çizgi taktiklerini değiştirmeyip 352 ile çıktım. ve 1-0 yendim. teşekkürler
-
@maestro-28 tebrik ederim hocam, 352 de iyi bir taktiktir, iyi düşünmüşsünüz
-
Merhaba arkadaşlar. Ben Sivasspor takımını yönetiyorum ve sıradaki maçım deplasmanda Beşiktaş ile olacak. Kadro kalitesi olarak ondan bir tık öndeyim. Benim kadro kalitem 138, onun ise 127 milyon. Rakibim 4-3-3 A Paslı Oyun taktiği ile sahaya çıkacak. Sizce ben nasıl çıkmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.
-
@cnytakn Merhaba hocam. Hakem derecesi yeşil olarak görünüyor. Ben güçsüz takımlara karşı 4-3-3 A KK oynatıyorum, güçlü takımlara ise 4-5-1 KGV oynatıyorum lakin Beşiktaş ile denk görünüyoruz ve deplasmandayım, kafam karışık. Rakip saha seviyesi 0, kamp atma olasılığının olmadığını düşünüyorum.
-
Beyler merhaba. Beşiktasla oynuyorum deplasmandayım. 433a kanat oynuyor. Kadrosu benden iyi. Kampa gitmeyi dusunuyorum. Ne çıkmalıyım?
-
@besırarslan 442b pas uygun olur