OSM Taktikleri
-
selam.
5-4-1 B oynayan rakibe karşı nasıl oynanmalı?
-
@Daenerys-Stormborn 5li defans oynayan adam kapalı defansif oyun tercih edeceği için atak değil defans yapmakla uğraşacak demektir deyip ben ofansif çıkarım. Mesela 433 paslı olur, evdeysem defansif çıkacak adama zaten acımadan 3lü defans çıkarım çünkü tek forvet oynayarak bana defansta 3 kişiyle idare etme fırsatı vermiş oluyor. Sayılar 60-79 arası önerebilirim. Alan markajı ve ofsayt yok, 3lü defans olursa ofsayt açılabilir.
@JurgenKloqq sorun bana değil ancak cevap gelmediği için bir şey diyeyim o konuda. 4231de kanat forvetleri kanat orta sahaya koyup kırmızı oynatacağına 433 çıkman tarafatarıyım. Acil durum sakatlık yedek kart durumu falan olmadıkça kırmızı pozisyon önermem ben. -
Teşekkürler hocam fakat deplasmandayım. 4-5-1, kgv, 86 pres 78 pas 78 hücum olarak oynuyorum çoğu maçımı. Rakibin kadrosu benden daha iyi. 4-3-3 ya da 3-4-3 çıkabilecek forvetlere sahip değilim
Şimdi tekrar tavsiye alabilir miyim?
-
@Daenerys-Stormborn rakip daha güçlüyse ve defansif oyun tercih edecekse o maç büyük ihtimal berabere biter. 451 kullanabilirsin evet kgv olur madem rakip üstün, şut sayısını arttırma yoluna gitmek daha mantıklı olur.
Orta saha sabit kalsın (tek forvet ya da iki forvete 4 defans yeter desteksiz)
Forvet sabit kalsın
Defans sabit kalsın
Alan markajı ve ofsayt yok.
Sayı olarak senin tercihine kalmış bir maç artık. 0-0a yatayım dersen - ki bu olur çünkü güçlü taraf defansif çıkıyor - o sayılar çok yüksek. En azından 50lere gelmek lazım.
Ama dersen ki sürpriz olsun biraz risk alayım belki yenerim; baskı dengeli, stil ofansif, tempo topa hakim ol deneyebilirsin. Rakip defansif bir anlayışla maça çıkacağı için sen ofansif oynamazsan istatistik kilitlenir çünkü atak yapan olmaz. Seçim senin, iyi şanslar dilerim -
aarkadaşlar merhaba. bayern münihi yönetiyorum. kadro güç ortalaması 90 üzerinde ve 4-3-3 formasyonunda oynuyorum. Yeteri kadar pozisyon üretebilmeme rağmen attığım gol sayısı çok az. 70 ortalamalı bir takıma 2 gol anca atıyorum. sebebi nedir?
-
Beyler selamun aleyküm. Bugün kadro değerleri olarak denk bir takımla maçım var. Gizli antrenmanda hangi taktik ile çıkacağı meşhul ve deplasmandayım. Stadyum seviyesi 3. Nasıl bir diziliş taktik ve çizgi taktikleri ile çıkmalıyım ?
-
@Danqer hep aynı taktik çıkıyorsa ona göre çık. değişiyorsa tahmin etmeye çalış. edemiyorsan 451 çık. stil 40 tempo 75. baskı hakeme göre yaparım hakem yazmamışsın
-
This post is deleted!
-
şu kadro için taktik önerir misiniz
forvet: bakambu 102
gonzalo martinez 101
neymar 95
deulofeu 87
orta saha: veratti 92
hamsik 92
isco 90
doucoure 87
defans: gimenez 92
djene 91
bonucci 89
moreno 88 -
Beyler sa. Man cityle maçım var taktiği 343b paslı oyun. Forveti yıldız oyuncu. Ben de man utd var nasıl bir taktik önerirsiniz?
-
Beyler galatasaray'ım. Beşiktaş ile maçım var. Kadro degerim fazla ama ilk 11miz neredehse eşit. 4-4-2B dizilişi ile oynuyor. Deplasmandayım ne oynamalıyim?
-
taktiğim çok güzel
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba tottenham ile oyunu oynuyorum kadro değerim 645m ilk 11im
F105
F105O106
O101
O102
O100D104
D104
D102
D102K104
Bu kadro ile 4-4-2 A ile kanatları kullan oynuyorum rakibim chelsea ve onun kadro değeri ise 645m ve taktik olarak 4-3-3 B kaleyi görünce vur oynuyor alan markajı yapıyor ve ofsayt tuzağı hayır
Deplasmanda oynayacağım ve antrenman kampına gideceğim nasıl bir taktikle oynamam lazım? lütfen yardımcı olur musunuz
-
Arkadaşlar merhaba
OSM oynamaya yeni başladım ama tam olarak istediğim sonuçları alamıyorum.
Kadro değerim ligdeki en iyi kadroForvetlerim 95 üstü hep ve 3 tane 100 üzeri var
Orta saha oyuncularım 90 üstü
Defans oyuncularım 90 üstü
Kalecim 97433 a yada 433 b’de nasıl oynamalıyım?
Denk güçte bir takım 433a kanatları kullan oynuyorsa hangi taktikle çıkabilirim?Ayrıca hakem durumunu sadece mücadele seçimini yaparken göz önünde bulunduruyorum, başka bir şey içinde önem taşıyor mu?
-
Selam arkadaşlar. Bugün arsenalle maçım var. Deplasmandayım. Kadrom 80 mlyon fazla deplasmandayım. 433 taktiğiyle oynuyor. Gelnelde B seçeneğiyle oynuyor. Nasıl bir taktikle çıkmalıyım. Akşam maçım var
-
@alper-_tunga 433b yi botlara, 433a yı menajerlere karşı öneririm.
-
büyük takım taktiği nasıl olmalıdır?
-
@G-KAVAK 433 ya da 442 kullanabilir büyük takımlar rahatlıkla. 442 daha çok kapalı defans oyunu seven rakipler için iş görecektir. 433se defansif oynamayı çok sevmeyen açık veren rakipler için averaj bile kastırabilir. Tüm sayılar 70lerde olabilir herkes sabit. 433 kanat ya da pas, 442 kanat ya da kgv olur (442 paslı oyun bana yaramıyor ne zaman denesem yenildiğim için önermem).
-
Bilgi almak, taktik paylaşmak ve paylaşılan bilgi ve taktik"ler hakkında görüş ve önerilerimizi sunmak amacıyla ARKADAŞLAR SİZDE LİGDE Kİ YERİNİZİ ALIN
Lig adı : Hepimizin"Ligi
Ligi eğlence amaçlı ve bu alanda taktiklerimizi daha ayrıntılı sunmak için bilgi edinmek adına kurdum böylelikle maçları beraber oynayıp daha iyi sonuçlar çıkartabiliriz.
Teşekkürler. -
@rahmanov_1 Bu Konuyu Aşşağıdaki Konuya Açabilirsin
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/185/lige-alım-başlığı/468?page=24