OSM Taktikleri
-
@Ferat85 said in OSM Taktikleri:
Reisler birşey sorucam şampiyonlar liginde Ajax oynuyorum ve şuan için daha yeni başladı. Transfer konusunda ve taktik konusunda neler yapmam lazım. Rakip takımların taktiğine karşı neler yapmam gerekiyor anti taktik bilgileriniz varsa verir misiniz. Güncel bilgilere ihtiyacım var.
4-3-3 B Kanatları kullan oynuyor. Alan markajı yapıyor.
-
agalar benden güçlü 4-3-3 A paslı'ya karşı oynıyacam anti-taktik verebilcek. Güncel, denenmiş ve sağlam bi taktik olursa sevinirim
-
Arkadaşlar merhaba. Oyunun defansif taktikleriyle ilgili bir sorunum var. Geçtiğimiz son 4-5 güne kadar benim takımımdan güçlü takımlara karşı 4-5-1 ya da 5-2-3 gibi taktiklerle çıktığımda takır takır top oynayıp galibiyet alabiliyordum. Fakat dediğim gibi son 4-5 gündür güçlü rakiplere karşı bu taktiklerle çıkıp istatistiklerde de üstün olup galibiyet alamıyorum hatta son 2-3 gündür gol bile atamıyorum. Sizce bu dramatik düşüşün sebebi nedir? Oyunun maç motorunda bir sorun olabilir mi? Dediğim gibi bu kaybettiğim ya da berabere kaldığım maçların hepsinde istatistiklerde fark attım. Umarım yardımcı olan çıkar.
-
@Svatznović bende hep istatistiklerde fark atıyorum ama maç sonucu kötü olabiliyor
-
@yersen_6 Evet arada sırada şans faktöründen böyle olabiliyor ama sık sık ve üst üste olmasına anlam veremiyorum.
-
@Svatznović bende biliyorum şans faktörünü ama dediğin gibi çok sık başa gelince bide ligte çok kötü gidiyordum adam hep taktiğini övüyor şansızlık yüzünden böyle oldu diyor her maçında şansızlık yüzünden mi kötü sonuç alırız ya biz çok şansısız yada Bi sorun var Bi ligte arkadaşımla aynı taktiği kullanıyoruz benim kadro onun iki katı kadar filan daha iyi o 1 ben 2 stadyumlar eşit bu eskiden başıma gelmişti ama çokta eski değil
-
Arkadaşlar Merhaba City e karşı deplasmanda oynuyorum Kadro değerimiz eşit gizli antremana gitti taktigini bilemiyorum sizce nasıl bir taktikle çıkmalıyım yardım eder misiniz acill ?
-
This post is deleted!
-
Beyler luigi74e karşı maçım var kadromu daha iyi 4231 uyguluyor hiç onla maç yapıp yenen varsa taktiği verebilir mi ya da oyunda baya tecrübeli olan birisi
-
@yersen_6 4-5-1 oyna. Alan savunması yap, ofsayt tuzağı olmasın, hakeme göre sertliği ayarla (hakem sertse normal ılımlıysa agresif tercih ederim), pas oyunu veya kaleyi görünce vur oyna (kgv öneririm), forvetler sadece hücum orta sahalar forveti desteklesin defans geride kalsın, press 65-67 olabilir, ofansif oyna 67-68 iyidir, tempo 67 olsun.
Orta saha forveti destekleyeceği için kanatlar ve ön orta sahalarda ofansif orta sahalı oyuncular kullan diğerleri dengeli olabilir.
Umarım iyi bir sonuç alırsın.
-
İkinizede teşekkür ederim maçta deneyeceğim sonucu atarım
-
5 3 1 1 kaleyi görünce vur taktiğine karşı ne yapabilirim 241 228