Transfer
-
Merhaba, oyunu 2018den bu yana oynuyorum 1 yıl ara vermiştim şimdi arkadaşlarımı toparladım 14 kişi bir lig başlattık hepimiz aynı anda aynı saatte başladık ve aynı saatte 4 oyuncumuzu transfer listesine ekledik ben önceden tecrübeli olduğum için genç oyunculara transfer önceliği verdim ve 2.5 katına değil de biraz daha düşük bir bedele 2 katına ya da 2 katı civarına koydum 2 oyuncumu 2 katına 1 oyuncumu 2.5 katına 1 oyuncumu da 1.5 katına koydum arkadaşlarımın hepsi son fiyata yani 2.5 katına koydular 1.gün daha dolmadı ama 4 oyuncudan fazla satan arkadaşlarım bile var hemde 2.5 katı fiyatına (kontrol ettik direkt coin satışı ya da farklı bir olay yok) daha önceki cevaplarınıza baktığımda transfer şans işi demişsiniz ama algoritma biraz daha ortalama tutturmalı diye düşünüyorum 4 oyuncudan fazlasının satılmasına rağmen benim bu taktikle hiç oyuncu satamamış olmam çok garip çünkü yıllardır oynuyorum bu taktikle transfer politikası izliyorum ilk defa bir ligde böyle bir sorunla karşılaştım 2.5 katına koyup hiç satamayan arkadaşlarımız da mevcut. Şans deyip geçmemenizi ve yıllarımı bu oyuna vermiş biri ve insanları da bu oyuna çeken bir oyuncunuz olarak aydınlatıcı bir yanıt talep ediyorum. Teşekkürler..
-
@Bilgiç06 Merhabalar,
Oyuna geri dönüşünüze sevindiğimizi iletmek istedim.
Transfer listesinde oyuncu satışının genç veya yaşlı ile alakası olmadığını belirtmek isterim.
Max değer 2.5 katı olup; satışların 2x yapıldığında artığına dair garanti bulunmamaktadır.
Yani algoritma düşündüğünüz gibi değildir. Tamamen şans faktörüne dayalıdır.
Umarım cevaplar sizi tatmin etmiştir Bu konunun aydınlatıcı bir durumu yok çünkü.
Siz satış yapsaydınız arkadaşlarınız yapmasaydı aynı durumdan şikayetçi olacak mıydınız?
İyi oyunlar dilerim.
-