istifa önerisi
-
daha önceden konu hakkında başlık açılıp açılmadığını bilmiyorum eğer açıldıysa kusura bakmayın şimdiden. şimdi benim belirtmek istediğim bir öneri var bir lige girildiğinde hazırlık günlerinde istifa etmek neden yok? şahsen ben az önce bir lige girdim ve ligdeki menajerlerin durumuna göz atarken birkaçının henüz oyunda yeni olduklarını veya 1-2 kişinin de pek aktif bir menajer olmadığını gördüm. açıkçası zaten az menajerli bir lige girdim bir de aktif olmayacak olmaları beni soğuttu ligden. şimdi öneriye gelecek olursak hazırlık evresinde olan bir ligden istifa edebilmemiz. şimdi ben 3 gün boşuna beklemiş olacağım. muhtemelen etmeyeceğim de neyse
-
@mrtgll33 ya direk takım seçme ekranından geldi aldım takımı da çoğu menajer aktif olmayacak gibi bir his var içimde. şimdi istifa edesim var ancak daha 70 saat var maçların başlamasına. o kadar bekledikten sonra da ligi oynarım daha iyi. hiç yoktan afrika kıtası başarısı tamamlanır. zaten afrika liglerinde oynama sebebim de bu ya.
Öneriye talep olması durumunda bunu iletmenizi istiyorum
-
@cassano90 Olumlu...Katılıyorum. İstifa etmeyi pek tercih etmiyorum ama bu konuda senin gibi düşünenler olabilir ve ayrıca 4 gün beklemek zorunda kalmak pek iyi olmuyor...
-
-
daha önceden vardı ya ben çok net hatırlıyorum sadece ilk hafta edilemiyordu daha önce dediğim 1 ay falan
-
@cassano90 ülke forumlarında lige alım başlığına ilan vererek ligini doldurmayı deneyebilirsin