-
Sevgili kardeşlerim 4 takım çalıştırıyordum. Kupa ve hedeflerimi tamamlama rağmen sadece 1takımdan menajer puanı geldi bunun sebebini bilen yazarsa memnun olurum.
-
Merhaba @ISPARTALI-PAŞA Lütfen sorunlarınızı OSM Destek bölümüne yazınız.
Çalıştırdığınız 4 takımdan 3 tanesinde liginiz sona ermiştir. S3 hesabınızda ise liginiz devam etmektedir ve 2 gün vardır lig bitimin. Diğer bitirmiş olduğunuz 3 ligden ise menajer puanlarını hesaabınıza eklenmiştir. Herhangi bir hata mevcut değildir. Aşağıdaki resimlerden bakabilirsiniz.
-
@ISPARTALI-PAŞA said in Menejer Puanı:
Demek istediğim mobilden bakınca sadece bir takımın menejer puanını gösteriyo. Pcden bakınca sıkıntı yok. S2 hesabının menejer puanı mobilden gösteriliyor
Mobil uygulamalarda Ana hesabınız baza alınarak sıralama ve menajer puanı gösterilir.
Puanlarınız da eklenmiş bir sıkıntı görünmemekte. -
@mrtgll33 ana hesabım s1 hesabı olmuyor mu ? Ama s2 hesabını göstermiş. Ayrıca 2900 puanlık takımımı göstermeme sebebi ?
-
@ISPARTALI-PAŞA Mobilden giriyorum derken ; mobil üzerinden chrome aracılığıyla mı ? Eğer böyle ise en yüksek puanınız gözükür ama mobil uygulamadan girerseniz Ana hesap gözükür.
-
@mrtgll33 kardeş bak pcden bakınca tüm takımlarımdaki puanımı gördüm eyw ama mobil uygulamadan bakınca menejer karşılatırma ekranında ki alanda menejer puanım 7300 yazmıyo benim merak ettiğim sorun bu ama pc de bu rakamı gördüm mobilde yazmama sebebi ?
-
@ISPARTALI-PAŞA Anlatamıyorum galiba
Kullandığınız platformlar gereği puanlar gözükürken oluşan sistem bu ; PC üzerinden tüm puanlar ve total puan gözükebilir. Mobil Chrome üzerinden en yüksek puanınız size yansır ve gözükür ama mobil uygulamalarda Ana hesap baza alınır ve karşılarştırmada da bu kullanır. Total puanınız 7300 yazma bu durumda. Bu sadece sizin için bilgilendirmedir. Sebebi ise oyunun sisteminin bu şekilde olmasıdır.
-
@mrtgll33 eyw kardeşim anladım
ii gcler
-
@ISPARTALI-PAŞA Sonunda başardım
İyi oyunlar :handshake_tone4: