MPG 2017 Statystyki
-
@huzar-shakir - Łatwo czy nie łatwo - walczyć trzeba Moje dywizje pancerne są na pozycjach wyjściowych. W obronie będziemy wgryzać się głęboko w okopy, a w ataku uderzać niczym piorun. Wszyscy za jednego, jeden za wszystkich. Czeka mnie albo zwycięstwo, albo chwała poległym bohaterom
-
-
-
@huzar-shakir said in MPG 2017:
@Damiś27 Stefan się postarał.I tyle co dla SL.
No niestety w tym roku jesteśmy bardzo słabi, ale mam nadzieję, że się jeszcze podniesiemy
-
@Stefan-Joptwojmać tak.macie na to szansę w kolejnej bitwie.
-
@Stefan-Joptwojmać tak.macie na to szansę w kolejnej bitwie.
Mamy jeszcze tą bitwę oraz 2 kolejne, wygrać w tym roku MPG graniczy z cudem, ale o podium powalczymy;)
-
@Stefan-Joptwojmać w przedostatniej kolejce i tak będziecie faworytami.w PW przeciw wam zagra jak ktoś kiedyś napisał "drugi garnitur"
-
@Stefan-Joptwojmać w przedostatniej kolejce i tak będziecie faworytami.w PW przeciw wam zagra jak ktoś kiedyś napisał "drugi garnitur"
U nas też będą zmiany, także spokojnie
-
@Stefan-Joptwojmać niema takiego uosobienia spokoju jak ja.ludzik
-
@mihau1878 po zawodach chyba.
-
@mihau1878 Fatalna kolejka dla nas
-
@Marcin657827 I twój remis... @stb411 wygrał ważny mecz.Bardzo ważny.Siła kadry i doświadczenie górą .Podobnie zresztą jak i bitwy.Tyle co czwórka z Husarii grająca przeciw wam grała bitewek...Ale nie poddawajcie się
-
@huzar-shakir Kto tu mówi o poddaniu się, my wiemy że przegramy raczej wszystkie bitwy bo jesteśmy młodą grupą ale grunt to się dobrze bawić i tyle
-
@Marcin657827 to podobnie jak i my.też nowo powstała grupa.sądzę że bitwa waszej ekipy z naszą będzie ciekawa.
-
@huzar-shakir wasza grupa zmieniła po prostu tylko nazwę
-
@Marcin657827 nie do końca.wystarczy jak wejdziesz w profil PW i zobacz przyjście -odejście.
-
@huzar-shakir - Dopiero jutro mamy półmetek bitwy. Przed nami jeszcze wszystkie mecze rewanżowe. Dalecy jesteśmy od poddawania się A ja już ostrzę sobie zęby na rewanż z Michałem...