MPG 2017 Statystyki
-
@Stefan-Joptwojmać Szanse są ale bardzo małe. Chyba sam nie wierzysz,że wygracie z PE
Widać, że nie analizowałeś naszej sytuacji. Wynik jest sprawą otwartą na tą chwilę. Nikt nie mówił, że będzie łatwo zatrzymać rozpędzone PE co widać po ich występach na arenie międzynarodowej. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, ale to my jesteśmy aktualnym mistrzem Polski i póki będziemy mieli matematyczne szansę będziemy walczyć o jak najlepszy wynik. Jasne jest trudno zwłaszcza kiedy ma się na przeciwko siebie takie legendy OSM jak Łukasz Kowalski, Dovco_HandF, Bohatyr czy młode wilki jak Damiś, ale i u nas są menago co z nie jednego pieca chleb jedli. Gdybym nie wierzył w nasze zwycięstwo to nie grałbym w bitwie.
-
@pimus1910 @daroo933 Zgadzam się jesteśmy w gazie, ale do póki piłka w grze wszystko może się zdarzyć. Rywale to mistrzowie Polski i dobra grupa należy się szacunek. Ja uważam nigdy nie można sobie mówić że już się coś osiągnęło, gdy jeszcze ma się do tego daleko.
-
@Stefan-Joptwojmać Szczerze? Nie wiedziałem kto jest Mistrzem Polski Grup ponieważ to moje pierwsze mistrzostwa,gratulację . Mimo wszystko powodzenia w bitwie z PE Ale zdania i tak nie zmienię i sądzę,że PE poprowadzi wygraną do końca
-
@Damiś27 to co Bubol stracił z Łukaszem u siebie, odbił na wjeździe z Tobą
@Stefan-Joptwojmać Szczerze? Nie wiedziałem kto jest Mistrzem Polski Grup ponieważ to moje pierwsze mistrzostwa,gratulację . Mimo wszystko powodzenia w bitwie z PE Ale zdania i tak nie zmienię i sądzę,że PE poprowadzi wygraną do końca
Twoje zdanie i je szanuję lecz zrobię wszystko, by było inaczej. W tamtym roku też nikt nam szans nie dawał, nawet w finale mówili, że do drugiego finalisty PL nam brakuje:)
-
-
@krystian16061994 ależ narobiliśmy sobie problemów, ale spokojnie - da się to jeszcze wygrać
-
@ToomAnyWays Będzie ciężko teraz o wygraną.Ale do póki piłka w grze....