MPG 2017 Statystyki
-
@huzar-shakir Jeśli byście wygrali odpowiednią ilością punktów to byście ich wyprzedzili
-
@huzar-shakir Jeśli byście wygrali odpowiednią ilością punktów to byście ich wyprzedzili
Nie, bo PW przegrało 2 bitwy. Z nami (PE) i teraz z PL
PE nie przegrało żadnej bitwy
PW - PE to była pierwsza nasza bitwa -
@AC-Bubol @Stefan-Joptwojmać @Wojtyn84 @gorkins
Dziękujemy za świetną bitwę. Wasz pościg po słabym początku był imponujący! Jeszcze dwie kolejki i byście może nas prześcignęli :clap_tone1:. Emocje do samego końca.@Łukasz-Kowalski @Bohatyr25 @Damiś27 - co tu dużo gadać/pisać, jesteśmy the best on the best: trzecia wygrana, zacięta bitwa pod rząd. Jeszcze dwie bitwy i PE ma szanse po raz trzeci świętować tytuł MPG. To był dla mnie zaszczyt prowadzić was szczególnie do tego zwycięstwa z aktualnymi mistrzami Polski Grup.
-
MPG 2017
Łapiemy oddech...
start 4 kolejki: 14 maja (niedziela)
zapowiedź 4 kolejki i tabela pojawi się w przeciągu godziny, natomiast pełne statystyki po 3 rundach w niedzielę
-
-
4 Runda
Polish Eagles - Aleja Gwiazd
Polish Warriors - Spartacus Legends
Polish Legends - Husarya_PL
Składy z wyznaczonym kapitanem (C) i potencjalnym moderatorem ligi (PM) proszę napisać do końca 13 maja (sobota). Dzień później wkleję zestawienie składów wraz z wyborem moderatorów.
Start: 14 maj (niedziela)
Opcje założenia ligi
-
Home team (vs. Aleja Gwiazd)
cel 1. Mumbai City FC pimus1910
cel 3. Atletico de Kolkata Przemek Kaszti
cel 5. FC Pune City Damiś27
cel 7. FC Goa Łukasz Kowalski (C) (PM) -
Cel 1 - NorthEast United FC 29.9M - gorkins
Cel 3 - Chennaiyin FC 29,65M - Stefan Joptwojmać (C, PM)
Cel 5 - Kerala Blasters FC 27,03 - pawelbiniek1
Cel 7 - Delhi Dynamos FC 25,79M - Matusiak Andrzej -
Dziekli wszystkim za MVP bitwy w krórej brałem udzia, ale wynik to sukces całej ekipy a w szczególności STB 411 który grając celem 7 wywalczył pozycję 4 to jest wynik !!!
Mi udało się wywalczyć 5 miejsce z tak mocnym rywalem, sam nie wiem jak mi to się udało, ale jestem mega szczęśliwy, a co do stb411 on zawsze był mocny, więc ten wynik wcale mnie nie dziwi, gratulacje
-
Polish Legends
Cel 1 - Jepsztel (c)
Cel 3 - Chmura87 (PM)
Cel 5 - Szeregowiec
Cel 7 - Innocent Bystander -
Cel 1. @ToomAnyWays - Mumbai City FC (C, PM)
Cel 3. @daroo933 - Atletico de Kolkata
Cel 5. @martin343 - FC Pune City
Cel 7. @FORMOZA - FC Goa