MPG 2017 Statystyki
-
Dla odmiany teraz my prowadzimy
-
@huzar-shakir Najważniejsze kto na końcu będzie prowadził
-
Progresy...Nieźle,choć dupy nie urywają te nasze transfery.
-
@huzar-shakir Masz dobrą kadrę Jak chcesz możemy się zamienić
-
@huzar-shakir Zobaczymy teraz to co rundę się zmienia. Dziś ważne że cel 1 ( @FORMOZA ) w bitwe na wyjeździe pokonałem
-
-
@Marcin657827 Dobrze wam idzie.Tak dalej.Niespodzianka wisi w powietrzu.
-
@huzar-shakir Do niespodzianki to daleka droga ale kto wie, niema na nas presji gdyż nie jesteśmy faworytem a to pomaga na pewno
-
@Marcin657827 To podobnie jak my.Jako,że jesteśmy nową grupą nikt na nas nie stawia.
-
@huzar-shakir said in MPG 2017:
@Marcin657827 To podobnie jak my.Jako,że jesteśmy nową grupą nikt na nas nie stawia.
Ja stawiam, że będziecie w pierwszej trójce
-
Znane już są ligi na pozostałem kolejki?
-
@Stefan-Joptwojmać said in MPG 2017:
@huzar-shakir said in MPG 2017:
Ja stawiam, że będziecie w pierwszej trójce
W tej edycji mistrzostw nie ma słabych grup - każdy z uczestników jest w stanie wygrać mistrzostwa 2017 roku. Wystarczy w to uwierzyć i skupić się na bitwach :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Tu nie o wiarę chodzi Jurek,a umiejętności menagerskie jak i ciut szczęścia
-
@huzar-shakir Szczęście ponoć sprzyja lepszym .
-
@Dovco_HandF said in MPG 2017:
Z drugiej strony mówią że głupi ma zawsze szczęście... (do nikogo oczywiście nie pije!) W takim razie któremu powiedzeniu ufać?
-
@Stefan-Joptwojmać said in MPG 2017:
Znane już są ligi na pozostałem kolejki?
na 3 kolejki do końca 1 rundy kolejna liga będzie znana
wartości zawodników co raz się zmieniają i unikamy konieczności zmian -
@Michal_ACM said in MPG 2017:
@Dovco_HandF said in MPG 2017:
Z drugiej strony mówią że głupi ma zawsze szczęście... (do nikogo oczywiście nie pije!) W takim razie któremu powiedzeniu ufać?
Temu, że prawda sama się obroni:)
Grając każdy z każdym nie może wygrać przypadkowa grupa. Nie można pozwolić sobie na odpuszczanie w żadnym meczu. Nawet z AG.. bo poziom menadżerów bardzo się wyrównał co widać po MPP, MP Husaria Cup i.. obecnych bitwach.. a ja szykuję wielki powrót na następną bitwę!:D
-
@Stefan-Joptwojmać Chyba w większości grup nastąpi zmiana