MPG 2017 Statystyki
-
Dziekli wszystkim za MVP bitwy w krórej brałem udzia, ale wynik to sukces całej ekipy a w szczególności STB 411 który grając celem 7 wywalczył pozycję 4 to jest wynik !!!
Mi udało się wywalczyć 5 miejsce z tak mocnym rywalem, sam nie wiem jak mi to się udało, ale jestem mega szczęśliwy, a co do stb411 on zawsze był mocny, więc ten wynik wcale mnie nie dziwi, gratulacje
-
Polish Legends
Cel 1 - Jepsztel (c)
Cel 3 - Chmura87 (PM)
Cel 5 - Szeregowiec
Cel 7 - Innocent Bystander -
Cel 1. @ToomAnyWays - Mumbai City FC (C, PM)
Cel 3. @daroo933 - Atletico de Kolkata
Cel 5. @martin343 - FC Pune City
Cel 7. @FORMOZA - FC Goa -
Aleja Gwiazd
Away Team
Cel 1 - NorthEast United FC 29.9M - Marcin6578 (C)
Cel 3 - Chennaiyin FC 29,65M - Rhett1
Cel 5 - Kerala Blasters FC 27,03 - maqpax
Cel 7 - Delhi Dynamos FC 25,79M - Pawellus -
@Marcin657827
szykujcie sie na łomot będzie ostra bitewka
-
@pimus1910 Dla odmiany Adaś PE przegra.Zrobi się ciekawiej
-
@pimus1910 wiadomo że żarty, ale jest w tym ziarnko prawdy gdyż husaria pokazała nam że mamy nadal spore luki
-
MODERATORZY:
LIGĘ ZAKŁADAMY DZIŚ W GODZINACH 20:30 - 21:00
Liga: Indie - Superliga
Home Team:
cel 1 - Mumbai City
cel 3 - Atletico de Kolkata
cel 5 - FC Pune CIty
cel 7 - FC GoaAway Team:
cel 1 - NorthEast United
cel 3 - Chennaiyin
cel 5 - Kerala Blasters
cel 7 - Delhi Dynamos
Opcje ligi:
-
@huzar-shakir
Zobaczymy nasze zwycięstwo może w sumie chyba zamknąć rywalizację? Czy ostatni mecz zdecyduje?
@Marcin657827 @Pawellus
Husarya faktycznie obnażyła wasze słabości,ale właśnie z takim rywalem gra się najgorzej-jest podrazniony i nie ma nic do stracenia.
Paweł-bo myślę,że tak masz na imie - wcale tak nie uważam 0 uważam,ze dodatkowo Cię to zmotywowało -
@pimus1910 jeszcze sędzia bitwy nie zaczął :),więc nie wygraliście.Druga sprawa,jeśli Husaria pokona PL to wy nawet przy wygranej z AG nie możecie polec z z Husaryą,jeśli chcecie oczywiście zdobyć majstra