MPG 2017 Statystyki
-
STATYSTYKI po 3 rundach
-
@sniki26 mega forma, znowu bez straty bramki, do tego same zwycięstwa, graty
-
@Stefan-Joptwojmać chciałeś mnie udusić w meczu XD czerwo zrobiło swoje dla mnie liczą się cenne 3 pkt xd
-
@Stefan-Joptwojmać chciałeś mnie udusić w meczu XD czerwo zrobiło swoje dla mnie liczą się cenne 3 pkt xd
Coś taki dzień dziś. Grałem na żółtego sędziego agresywnie i czerwo w 5 minucie.. tak bywa. W Australii miałem gorzej, bo grałem z kompem i dostałem czerwo w 14 minucie na pomarańczowego sędziego grając normalnie+ 2 najlepszy pomocników kontuzjowanych i ofc porażka z kompem ;D
-
-
@Łukasz-Kowalski said in MPG 2017:
STATYSTYKI po 3 rundach
Nie ma w ogóle dyskusji na temat statystyk?
Jakie inne byście chcieli widzieć? Może po prostu ilość zwycięstw również, bez procentów, średnich?
Jak oceniacie formę Michała?
od kiedy pamiętam to ta forma wygląda podobnie. Jeden z najbardziej stabilnych menadżerów -
Dobra robota @Łukasz-Kowalski Brawa dla całej 10 są mocnymi punktami jak widać dla swoich grup Jeszcze wszystko może się zmienić, ale największe wrażenia robią średnie punktów na mecz z rywalem @mihau1878 @jepsztel @huzar-shakir
-
jepsztelas spadnie po tej bitwie
-
@Łukasz-Kowalski
To, tylko pierwsza dziesiątka rankingu, ale jest jeszcze bardzo wiele dobrych menedżerów, którzy się tu nie znaleźli. Teraz już nikogo w żadnym meczu nie wolno lekceważyć, bo może to się źle skończył. Poziom gry menedżerów bardzo się wyrównał w Polsce i ogólne często o wynikach decydują wybrane sytuacje w meczu. -
-
-
@Łukasz-Kowalski said in MPG 2017:
W bitwie z Aleją Gwiazd sporo postrzelałem ,dzięki temu niezła średnia wyszła