MPG 2017 Statystyki
-
Wszyscy którzy maja zamiar głosować na Polish Eagles proszę o oddawania głosu tam gdzie ich wynik jest wyższy . Nie głosować tam gdzie jest ich wynik zaznaczony jest kolorem szarym ,tak będzie prościej.
Te dwa głosy zostaną na koniec dodane
Przeprowadzimy sondę przed startem MPG kto wygra te mistrzostwa 2017 r
https://www.deszczowce.pl/skrypty/sonda/sonda.php?key=1187589792 -
Dziś start, a tu taka cisza:)
-
Powodzenia wszystkim grupom! Niech wygra najlepsza :clap_tone1:.
-
Statystyki lepsze i porażka 2:0
-
@Stefan-Joptwojmać Widocznie @CorreThe ma super taksę .gdzie nawet twoja przewaga ci nie pomogła.
-
Nie da się wszystkiego wygrać
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne,że nie.Choć wygrana Michała jest pewnego rodzaju niespodzianką.Mimo wszystko.
-
@Stefan-Joptwojmać Nie liczą się statystyki tylko wynik, a ten jednak jest znaczący bo wygrałem nie jedym golem tylko dwoma
-
Nie kwestionuję twego zwycięstwa tylko jest mi smutno z tego powodu
-
@huzar-shakir W ostatnim czasie dużo się pozmieniało w silniku symulacyjnym i myślę że zmiany jeśli chodzi o silnik idą w dobrym kierunku
-
@huzar-shakir W ostatnim czasie dużo się pozmieniało w silniku symulacyjnym i myślę że zmiany jeśli chodzi o silnik idą w dobrym kierunku
Mam podobne odczucie. Coraz częściej dobra taktyka defensywna mimo słabszych statystyk potrafi wygrywać. Czyli sytuacja bardziej przypomina realny futbol.
Jak pierwsze kolejki w pozostałych bitwach?
-
@Michal_ACM PE v PW czekamy i czekamy...
-
Zauważyłem, sam nawet wygrałem kilka meczy tak, wczoraj przeprowadziłem test i grając defensywnie u siebie wygrałem z kolesiem mając statystyki niemal identyczne szkoda tylko, że po tej porażce koleś uciekł z ligi..
-
@Stefan-Joptwojmać Ucieczki to standardowa procedura
-
Pierwsza kolejka za nami
-
@Damiś27 I doczekaliśmy się :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF Prawie dwie godziny później.Ale jednak.Można powiedzieć kolejka na remis.Jutro też będzie się dziać ;
-
@huzar-shakir Jutro to dopiero będzie się dziać .