MPG 2017 Statystyki
-
Bitwa Polish Eagles - Aleja Gwiazd
Jutro Puchar:
-
- runda pucharu
- runda pucharu
-
Tutaj tabelka
-
@mihau1878
Aj, szkoda, że dla @chmura87 nie udało się awansować do półfinału, by tak pięknie jak sobie zakładałem, choć i tak nie jest źle :slight_smile:. -
Szczerze przyznam to PL mi zaimponowało tym razem, ale.. najgorsze i tak przed nimi, bo wygrać ze snikim, ba nawet strzelić mu gola graniczy z cudem, będzie ciekawie
-
@Stefan-Joptwojmać
Wiem, ale z Husarią nigdy nie jest łatwo nie ważnie z kim akurat się gra. Ale wierze w moich kolegów i wiem, że są zdolni do tego . -
Bitwa Polish Eagles - Aleja Gwiazd
-
@Marcin6578
Ależ miałeś farta w naszym meczu -
@pimus1910 staty były wyrównane, tyle samo strzałów, jednak twoje czerwo mogło pomóc mi wygrać
-
@Marcin657827
Kontuzja podstawowego gracza,wchodzi grajek ze skillem 50-cos i 10min później dostaje kartkę:/ i bramka stracona w 89min :face_palm_tone1: -
@pimus1910 dzięki temu będziemy mieli finał pucharu PE vs AG
-
-
Po raz kolejny notujemy falstart;(
-
STATYSTYKI po 3 rundach
-
@sniki26 mega forma, znowu bez straty bramki, do tego same zwycięstwa, graty
-
@Stefan-Joptwojmać chciałeś mnie udusić w meczu XD czerwo zrobiło swoje dla mnie liczą się cenne 3 pkt xd
-
@Stefan-Joptwojmać chciałeś mnie udusić w meczu XD czerwo zrobiło swoje dla mnie liczą się cenne 3 pkt xd
Coś taki dzień dziś. Grałem na żółtego sędziego agresywnie i czerwo w 5 minucie.. tak bywa. W Australii miałem gorzej, bo grałem z kompem i dostałem czerwo w 14 minucie na pomarańczowego sędziego grając normalnie+ 2 najlepszy pomocników kontuzjowanych i ofc porażka z kompem ;D