MPG 2017 Statystyki
-
@Pawellus dzięki no tym razem los sie do mnie uśmiechnął:) i tu masz rację, przeważył styl, a Ty czasem nie zagrałeś normalnie nawet? Bo żadnej kartki nie dotales
-
@Przemek-Kaszti - Ja totalnie dałem ciała, bo coś mi odbiło, żeby zagrać ostrożnymi wejściami... Tak zwana porażka na własne życzenie
-
@Stefan-Joptwojmać Świetnie, same wyjazdy wczoraj.
-
@mihau1878 kolejka niespodzianek
-
Bitwa Polish Eagles - Aleja Gwiazd
-
-
-
taka sytuacja
-
@Damiś27 Niema co popadać w samozachwyt. Dla AG obecne MPG są nijako szkołą.O większości menago wcześniej nikt nie słyszał,ale w pojedynczych meczach potrafią ograć rywala.Trochę poprawią się z transferami,nabiorą doświadczenia bitewnego i będą wymiatać
-
@huzar-shakir said in MPG 2017:
@Damiś27 Niema co popadać w samozachwyt. Dla AG obecne MPG są nijako szkołą.O większości menago wcześniej nikt nie słyszał,ale w pojedynczych meczach potrafią ograć rywala.Trochę poprawią się z transferami,nabiorą doświadczenia bitewnego i będą wymiatać
Oczywiście i szanuję rywali oraz jeszcze dużo meczy do końca wszystko może się zdarzyć, ale mamy swoje cele. Przypominam że dla mnie też to są pierwsze MPG oraz pierwsze bitwy w mojej karierze
-
@Stefan-Joptwojmać To chyba przejściowe ale jak fajnie spłaszczona tabela 2-7 pozycje tyle samo punktów..
-
@pimus1910 said in MPG 2017:
@martin343
Stefan dobrze finiszuje wystarczy spojrzeć na ligę Dovco w Anglii-jeszcze niedawno środek tabeli,a teraz?Zwykle początek łapię taki sobie, ale u Dovco to przypomnę Ci, że to Ty mnie wyprzedziłeś gdzieś tak przed połową ligi ;D
To początek ligi który o niczym nie świadczy, bo terminarz różnie się układa.. wprawdzie PW grało 2 mecze więcej u siebie, ale w jednej kolejce wszystko może się odwrócić także, trzeba być skupionym na maksa:)
-
@mihau1878 @sniki26 i @borynos bajeczka gra
-