MPG 2017 Statystyki
-
zaproszenia wysłane jak coś to na priv pisać gdyby było coś nie tak...
-
Chcę przypomnieć tylko, że PL to ubiegłoroczny finalista, który w półfinale wyeliminował właśnie Husarię po bardzo emocjonującej bitwie do ostatniej kolejki, także przestrzegam przed ich lekceważeniem. Zapowiada się bardzo ostra walką, bo Husaria na pewno zechce powetować sobie ubiegłoroczne niepowodzenie:)
-
@mihau1878 co za fart uffff.... zagrałem inna taktyka nie najmocniejszym składem i do tego fair Play ale szczęście
-
@mihau1878 co za fart uffff.... zagrałem inna taktyka nie najmocniejszym składem i do tego fair Play ale szczęście
Na świcie wszystko się zmienia, ale w MPG jedno jest pewne.. jepsztel znów wygrywa
-
@Stefan-Joptwojmać zapewne,skoro lider PL narzeka to testował taksę
-
Nic nie testowałem poprostu była zasłona przed meczem i to co jest widoczne u szpiega było pozmieniane heh... mecz jak wyliczalem miał być około 20.30 a był wcześniej i nie zdążyłem przestawić 442 pierwszy raz w bitwie grałem w ogóle tym ustawieniem w ogóle nie gram ale to dobrze bo borynek nie wie czego sie jutro spodziewać... ale z tego co pamiętam to zawsze ciężkie mecze z nim miałem
-
Dziś symulacje na kilku serwerach były wcześniej.
-
-
Jeszcze mój taki mały jubileusz, to moja 20 bitwa w karierze!
-
Bitwa Polish Eagles - Aleja Gwiazd
-
-
@borynos
Spokojnie, łatwo wam się nie damy -
Bitwa Polish Eagles - Aleja Gwiazd
-
Gratulacje @Przemek-Kaszti . Poszedłeś na całość z tymi wejściami na granicy faulu przy żółtym kolorze sędziego i to Ci się opłaciło Liczyłem, że załapiesz czerwoną kartkę, a tu tylko kilka żółtych...