MPG 2017 Statystyki
-
@Marcin657827 Szkoda że mamy 110 pkt w plecy, ale jeszcze jest szansa.
-
@Stefan-Joptwojmać
Gratuluję zwycięstwa -
Oczekuję na wynik PW-AG z niecierpliwością ;D
-
@Stefan-Joptwojmać
Graty Stefan u nas jest nie mniej ciekawie,ostatnia kolejka decyduje o wszystkim -
Urok bitew 4x4
-
@Stefan-Joptwojmać
Niestety zawaliliśmy bitwę pucharem,gdzie nas wszystkich wyautowali.. -
Gratulacje dla Husarii, chłopaki zasłużyli na zwycięstwo w tym roku
Ten turniej był pod Wasze dyktando, jeszcze raz gratulacjeDziękuję swoim chłopakom za fajną walkę i podniesienie się po słabych pucharze, dzięki
Wszystkim dziękuję jako organizator za udział, za emocje w każdej bitwie, wstawiającym osobom wyniki i pełne tabele na forum, fajny turniej dzięki nam wszystkim... do zobaczenia za rok... a teraz przerzucamy się na MPP
-
Dzięki wszystkim długo czekalismy na Mistrza i teraz sie udało !!!
Dziekuje wszystkim z grupy za poświęcony czas ,nerwy i że wytrzymali cisnienie do końca !!!Z tego co pamietam od kiedy sa organizowane MPG to zawsze bylismy na podium ale teraz na najwyższym jego stopniu !!!
-
-
Gratulacje dla Husarii!
-
Gratulacje dla Husarii :flag_pl:
Wielkie brawa należą się też innym grupom za walkę w tych MPG -
@daroo933 zróbcie tabelkę z wynikami bo ja jestem zbyt zajęty
-
@Marcin657827 Uf jednak ale było ciężko z wami. Z bitwy na bitwę graliście coraz lepiej. Brawa dla was AG Chciałbym podziękować też @FORMOZA dla którego była to ostatnia bitwa dla PW. Trzymaj się nie zapomnij o nas i powodzenia w nowej grupie!
-
@Marcin657827 Byliście o krok od wygranej.Gratulacje,grało mi się najtrudniej z wami że wszystkich bitew.Postęp zrobiliście olbrzymi.A z tobą nie wiem jakim cudem wygrałem mając strzały 4:11..
-
Dzieki panowie gra dla PW była dla mnie bardzo ważna i bardzo udana chcialem bysmy wszyscy osiagneli sukces udało sie wspolnie i ztego sie bardzo ciesze. Dzieki panowie za wszystko powodzenia w dalszym rozwoju grupy życze samych sukcesów bo przed wami rysuje sie ciekawa przyszlosc.