MPG 2017 Statystyki
-
@Dovco_HandF Jerzy gdybym miał wspierać Twojego kolegę z grupy uznano by mnie w AG za zdrajcę..Ale oczywiście będę kibicować zarówno PE jak i Husarii na równi. Bez sentymentów
-
5 Runda
Spartacus Legends - Polish Legends
Husarya_PL - Polish Eagles
Aleja Gwiazd - Polish Warriors
Składy z wyznaczonym kapitanem (C) i potencjalnym moderatorem ligi (PM) proszę napisać do końca 4 czerwca (niedziela). Dzień później wkleję zestawienie składów wraz z wyborem moderatorów.
Start: 5 czerwiec (poniedziałek)
Opcje założenia ligi
-
jepsztel pierwszym przeciwnikiem ktory przelamal snikiego po tylu zwyciestwach
-
PE ma skrytą nadzieję, że szczyt twojej formy właśnie przemija .
-
-
-
W AG nie wyszło oddanie Pawellus-Rhett1?
-
@Stefan-Joptwojmać - Wyszło, ale mało brakło... Po tylu meczach oddaniowych chłopcy od podawania piłek chyba się zgrali
A poza tym dwie zmiany po kontuzjach i wejście na boisko podstawowych graczy. Sam się denerwowałem, że jeszcze trochę, a nie wyjdzie...
Ale statystyki niby poprawne jak na oddanie i widoczna duża przewaga Rhett1:
Pawellus - Rhett1
3 Strzały 12
3 Rzuty rożne 8 -
@Pawellus Imponująca walka Gwiazd z Orłami trwa :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF - Troszkę żal Pucharu, który dzięki Marcinowi był w naszym zasięgu. A teraz to już tylko walka o dobrą końcówkę i praca nad własnymi błędami, aby ich uniknąć na przyszłość
-
@Pawellus Pięknie się rozwijacie. To co pokazaliście w bieżących MPG świadczy o waszym ogromnym potencjale, co będzie mogli też udowodnić już niedługo w międzynawowym, bardzo mocno obsadzonym turnieju dla Grup: The Eagles Cup 3.0 2017 :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Każdy turniej dla nas procentuje. Mamy się od kogo uczyć i widać ciągły progres. Jest jednak jeszcze nad czym pracować, ale może być tylko lepiej
-
@Dovco_HandF - A mniej więcej kiedy jest przewidziany start tego turnieju?
-
@Dovco_HandF - Troszkę żal Pucharu, który dzięki Marcinowi był w naszym zasięgu. A teraz to już tylko walka o dobrą końcówkę i praca nad własnymi błędami, aby ich uniknąć na przyszłość
@Pawellus Oczywiście szanuję Marcina, bo to dobry gracz i widać to nawet po tej bitwie, ale w finale pucharze wygrałem zasłużenie bo dominowałem nad Marcinem.
Zrobiłem sobie symulację bitwy i wiedziałem że muszę wygrać puchar, bo w innym wypadku by było nerwowo do końca. Na szczęści mój plan mi wyszedł