MPG 2017 Statystyki
-
No to u nas znowu bitwa będzie 1 dzień wcześniej
-
@Stefan-Joptwojmać wyprostowało się i zmienił się czas do pierwszego meczy w tym momencie mamy 47h
-
Ja wciąż widzę, że 22h;)
-
@Stefan-Joptwojmać
Może patrzysz nie na ten zegar są dwa-ja pokazuje do następnej symulacji,drugi-do następnego meczu -
@pimus1910 said in MPG 2017:
@Stefan-Joptwojmać
Może patrzysz nie na ten zegar są dwa-ja pokazuje do następnej symulacji,drugi-do następnego meczu -
Już raz tak się zdarzyło, że jedną kolejkę z okresu przygotowawczego nam zjadło. Także daję znać waszej grupie, by nie było później niedomówień.
-
@Stefan-Joptwojmać
Masz rację, pierwsza kolejka startuje już dziś, także będziemy gotowi . -
-
@mihau1878
Kto zatrzyma mistrzowski lot orłów po mistrzostwo MPG 2017? :muscle_tone3:
-
@Dovco_HandF said in MPG 2017:
@mihau1878
Kto zatrzyma mistrzowski lot orłów po mistrzostwo MPG 2017? :muscle_tone3:
Jak to kto ? Nie wiesz ?
-
@Cezarro Pojedynek gigantów bez dwóch zdań w tych Mistrzostwach Polskich Grup :muscle_tone1:.
-
@Dovco_HandF oj kłóciłbym się :slight_smile:
-
Przeczytaj dokładnie post @Dovco_HandF tam jest napisane w TYCH mistrzostwach i tu akurat racja
-
@Stefan-Joptwojmać Przeczytałem dokładnie ale nadal uważam, że te mistrzostwa są bardzo wyrównane i nie ma jakoś specjalnie wyróżniających się grup. Mimo, że PE wygrało wszystkie bitwy to z HPL mogą przegrać a wtedy zrównanaja się z punktami nie zapomnijmy też o reszcie grup. Takie jest moje zdanie i go nie zmienię.
-
@daroo933 gdybanie,po faktach.bo gdyby gdyby...PW też mogło pokonać PE,jednak zabrakło nieco szczęścia, bądź jak wolisz wygrał spryt kapitański Jerzego.Bo...gdyby w ostatniej kolejce @Dovco_HandF przegrał z @ToomAnyWays byłoby zwycięstwo wojowników. Tak się nie stało.I co?I nic.Pogdybac można teraz
-
To jest prawda że MPG się bardzo wyrównały teraz w finale jak ktoś przegra traci szansę na Mistrza Polski zostaje vice Mistrz , to raz, dwa mamy silne grupy które z roku na rok będą aspiroawały a miano najsilniejszej ekipy w naszym kraju i będzie taki czas gdzie inne ekipy powalczą o Mistrza a inne grupy będą sie przyglądać tej walce ,czekam aby 3-5 poskich grup były na arenie międzynarodowej wielkimi firmami i liczyły sie w walce w każdym turnieju,dziękuje wszystkikm z mojej grupy za zaangażowanie w tych mistrzostwach teraz tylko walka z PE o Mistrza damy z siebie wszystko wygramy,przegramy to nie ważne, super że kolejny rok razem zgrupą PE walczymy o Mistrza naszego kraju ,jak już pisałem te bitwy to naprawdę klasyk tych potyczek w polskim OSM !!!