MPG 2017 Statystyki
-
@Łukasz-Kowalski
U nas ja mogę być jak trzeba -
@CorreThe W tych zawodach wyłączamy dodatkowo tylkoTC (zgrupowania/obozy) - reszta ustawień jest tradycyjna jak dla bitew :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF - ustawiłem tak jak napisałeś czyli z przygotowaniami a pokazuje mi 22h do meczu, ty częściej zakładasz ligi czy często się tak zdarza i czy się to zmieni
-
@AC-Bubol @radek12_19
Tak powinniście to widzieć:
Czarna strzałka - to jest to o czym mówi radek.
Biała strzałka - o tym czasie mówi Bubol. -
@Dovco_HandF wiem, który to właściwy czas
-
To się domyśl jakie ustawienia, w każdej bitwie są takie same
Jesteś mega pomocny jak na moderatora forum. Jak nie masz nic do powiedzenia to po co piszesz bez sensu? Poza tym nie w każdej bitwie ustawienia są takie same.
Jest wszystko okej u nas
-
@Stefan-Joptwojmać
No to do boju :thermometer_face:. -
@Dovco_HandF Spokojnie.Jeszcze 4 dnii
-
@Dovco_HandF. Dzięki
-
Przeprowadzimy sondę przed startem MPG kto wygra te mistrzostwa 2017 r
<script type = "text/javascript" src = "//www.deszczowce.pl/skrypty/sonda/sonda.php?key=1187589792"></script>
sorry coś popieprzyłem ale sonda dział trzeba wejść na link zaznaczony na niebiesko !
Głosujemy do pierwszej kolejki w bitwach ! -
@Łukasz-Kowalski
Liga została założona przeze mnie oraz zaproszenia porozsyłane. Czekam w skupieniu na ludzi w lidze -
@sniki26
Bo wykonałem zadanie jakim było założenie ligi. -
@sniki26
Nie no to ja oczekuję 7 i chyba się ich doczekam -
<script type = "text/javascript" src = "//www.deszczowce.pl/skrypty/sonda/sonda.php?key=1187589792"></script>
sorry coś popieprzyłem ale sonda dział trzeba wejść na link zaznaczony na niebiesko !
Głosujemy do pierwszej kolejki w bitwach !
podbijam -
Głosujemy do pierwszej kolejki w bitwach !Polish Eagles jest 2 razy. Jedno ma 4 głosy a drugie 2 na chwilę obecną