MPG 2017 Statystyki
-
@daroo933 zróbcie tabelkę z wynikami bo ja jestem zbyt zajęty
-
@Marcin657827 Uf jednak ale było ciężko z wami. Z bitwy na bitwę graliście coraz lepiej. Brawa dla was AG Chciałbym podziękować też @FORMOZA dla którego była to ostatnia bitwa dla PW. Trzymaj się nie zapomnij o nas i powodzenia w nowej grupie!
-
@Marcin657827 Byliście o krok od wygranej.Gratulacje,grało mi się najtrudniej z wami że wszystkich bitew.Postęp zrobiliście olbrzymi.A z tobą nie wiem jakim cudem wygrałem mając strzały 4:11..
-
Dzieki panowie gra dla PW była dla mnie bardzo ważna i bardzo udana chcialem bysmy wszyscy osiagneli sukces udało sie wspolnie i ztego sie bardzo ciesze. Dzieki panowie za wszystko powodzenia w dalszym rozwoju grupy życze samych sukcesów bo przed wami rysuje sie ciekawa przyszlosc.
-
Gratuluje grupie AG dobrej gry. Powiem szczerze że momentami bałem się o wynik, ale wszystko ułożyło się po naszej myśli. Fajnie AG się rozwija jak na tą chwilę, pokazaliście że nie boicie się nikogo. Nabieracie doświadczenia i to widać, nawet porównując waszą pierwszą bitwę z nami z tą. Zbierajcie doświadczenie i na następnych MPG powalczcie o 1 miejsce
-
-
Chciałem pogratulować Polish Warriors za 3 miejsce :third_place: w Mistrzostwach Polski Grup :flag_pl: .
Byłem jeszcze przed zmianą nazwy Polish Slavic Group na Polish Warriors. Mnie to cieszy że moja była i pierwsza grupa osiągnęła pierwszy sukces w MPG -
@martin343 Mogło pójść lepiej, jednak myślę że w następnych MPG powalczymy o zwycięstwo
-
Niech ktos wstawi progres z bitwy AG-PW
-
-
@benito1001 Nie przegrałem żadnego meczu z rywalem jest moc XD
-
Graty dla mistrzów polski my mozemy sie pochwalic ze udało nam sie pokonac obecnego mistrza
-
Brawo Husarya ,ale również gratulacje dla wszystkich uczestników za ambicję i walkę do końca :clap_tone2: Ogromnie się cieszę że to właśnie moja grupa wygrała ,gdyż konkurencja była ostra Mam też swój drobny wkład w ten sukces ( bitwa z SL oraz AO ) , do tego był to mój debiut w MPG :slight_smile: