MPG 2017 Statystyki
-
-
Finał w równowadze
-
@Marcin657827 pisałem Ci ,że Kuba finały lubi
-
@huzar-shakir Może i lubię ale na pewno nie w bitwach i to jeszcze na MPG za duża presja.
-
@kuba-fala said in MPG 2017:
@huzar-shakir Może i lubię ale na pewno nie w bitwach i to jeszcze na MPG za duża presja.
Co ja mam powiedzieć jak moim rywalem w finale jest mihau. Jeszcze nigdy nie wygrałem z nim, czas to zmienić, ale nie będzie łatwo.
-
@Stefan-Joptwojmać
Tak samo miałem przed meczem półfinałowym, w którym musiałem zmierzyć się z Marcinem, z którym jeszcze nigdy nie udało mi się wygrać, ale wczoraj udało mi się to zmienić i to jeszcze w jak ważnym momencie -
Dziś bardzo ważna kolejka dla obu grup, cztery mecze między grupami. Będzie ciekawie
-
Ale pakę zmontowałem w 10 kolejek Oo, aż sam jestem w szoku, że tak się da
-
@Byku-Duma-Warmii Niema ludzi niepokonanych
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne,że się da.Dla chcącego nic trudnego.Ale niestety nie jest to najmocniejsza ekipa wśród wszystkich drużyn MPG.Czołówka,owszem.
-
Nasz rozkład jazdy.
-
-
-
Rewanż na @Dovco_HandF udany :).
-
Wyniki dzisiejszej kolejki u nas. Zaczyna robić się ciekawie Szczęście znowu było po ich stronie :(. Mam nadzieję, że pod koniec bitwy szczęście jednak się do nas uśmiechnie
-
@Byku-Duma-Warmii i @jepsztel spadek formy?druga z rzędu porażka z @kuba-fala .Chyba,że te porażki to dla podtrzymania emocji.
-
@huzar-shakir Gratki dobrego meczu w rewanżu :clap_tone1:.