MPG 2017 Statystyki
-
Dziś bardzo ważna kolejka dla obu grup, cztery mecze między grupami. Będzie ciekawie
-
Ale pakę zmontowałem w 10 kolejek Oo, aż sam jestem w szoku, że tak się da
-
@Byku-Duma-Warmii Niema ludzi niepokonanych
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne,że się da.Dla chcącego nic trudnego.Ale niestety nie jest to najmocniejsza ekipa wśród wszystkich drużyn MPG.Czołówka,owszem.
-
Nasz rozkład jazdy.
-
-
-
Rewanż na @Dovco_HandF udany :).
-
Wyniki dzisiejszej kolejki u nas. Zaczyna robić się ciekawie Szczęście znowu było po ich stronie :(. Mam nadzieję, że pod koniec bitwy szczęście jednak się do nas uśmiechnie
-
@Byku-Duma-Warmii i @jepsztel spadek formy?druga z rzędu porażka z @kuba-fala .Chyba,że te porażki to dla podtrzymania emocji.
-
@huzar-shakir Gratki dobrego meczu w rewanżu :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dzięki.Ale tak musiało być.Spodziewałem się,że dostaniesz czerwo.Nie sądziłem jednakiż tak późno,przy moim prowadzeniu.Druga sprawa Twoi gracze są zmęczeni.Moi nir.
-
@huzar-shakir
Nie koniecznie spadek formy. U mnie remis to trochę z mojej winy, bo mogłem zagrać trochę inaczej i wtedy wynik byłby pewnie inny, ale popełniłem błąd i tylko remis :(, a co do Łukasza to wszystko było po jego stronie tylko nie bramki, więc tu bardzo dużo szczęścia miał Kuba. -
@Byku-Duma-Warmii Kuba wygrał.I brawo dla niego.Niema już co się usprawiedliwiać.Było minęło. DZIŚ kolejny dzień zmagań.
-
Nie wierzę w to co się dzieje... taka przewagę rozstwonic........... masakra i graty dla Kuby i Marcina za ogranie mnie w rewanzach
-
@huzar-shakir
Wiem, dlatego nikogo nie usprawiedliwiam, tylko piszę jak było. Brawa im się należą wiadomo, że nic samo by się nie stało -
@Byku-Duma-Warmii OSM nieco się zmieniło.To już nie jest ta gra co kiedyś.