MPG 2017 Statystyki
-
Nastawialiśmy się na mega trudny sprawdzian z Mistrzem polski ale jest sukces który strasznie nas cieszy,dzięki dla Stefana i jego ekipy za tak trudną bitwę ,emocje do końca ,zadecydowały w sumie detale oraz trochę szczęścia które tym razem było po naszej stronie.
-
:clap_tone1: świetna bitwa, emocje do samego końca, wygrana smakuje cudownie
Niestety, ale przegraliśmy przeze mnie, same złe decyzje podjąłem, zagrałem idź na całość w finale, a nie jak mi mówił Bubol agresywnie i praktycznie to było decydujące, bo gdybyśmy zdobyli puchar to byłoby zwycięstwo. Gdybyśmy też dziś w poddaniu zremisowali z gorkinsem to również byśmy wygrali. Jak malutko brakowało. Jak dla mnie mimo, że bitwa przegrana to Bubol był najlepszy. Gratulacje dla Husarii od początku prowadzili i mimo, że ich doścignęliśmy to nie starczyło nam pary, zasłużone zwycięstwo. Oby tylko było jak w poprzednich MPG:)
Wynik:745:689 dla Husarii
-
Stefan nie przez Ciebie tylko przeze mnie, wystarczyło zdobyć 3 punkty więcej.
-
Wynik potwierdzamy.
-
@Stefan-Joptwojmać W następnej bitwie będzie lepiej.
-
Jak inne bitwy?
-
Tak blisko. Wystarczyło tylko wygrać ostatni mecz
-
Smutna porażka...Gratulacje dla grupy PE zwycięstwa,choć menago orłów nie grali rewelki. @dovco_handf poprowadził umiejętnie oddania swoich kolegów taktycznie.Dobra robota.
-
@ToomAnyWays
Ostateczne wyniki, w ostatniej kolejce jeszcze udało nam się powiększyć przewagę
Brawo Panowie
-
@Byku-Duma-Warmii oddanie nie wyszło w AG,choć nie miało to znaczenia już.
-
Ciekawostką jest fakt,że zarówno my jak i Spartacus przegraliśmy mając lepszy progress transferowy.Widać,że nie zawsze siła kadry decyduje o wygranej.
-
@ToomAnyWays @huzar-shakir @radek12_19 @FORMOZA
Dziękujemy grupie Polish Warriors za zaciekłą bitwę od początku do końca. Byliście świetni i z każdym możecie wygrać. Bardzo cieszymy się z tej wygranej, ponieważ nie przyszła łatwo i do końca drżeliśmy o wynik. Szamani z Gór Wściekłych położonych na Polach Szkieletów Bez Głów wróżą wam sukcesy w bitwach The Eagles Cup 2017, międzynarodowym turnieju bez zgrupowań, tylko z tajnymi treningami jak w tych zawodach... Brawo, brawo, brawo:clap_tone1:. Progresy - imponujące (szczególnie huzar shakir rozwalił system!). Budowanie składów - mega świetne. -
2 runda: Polish Eagles vs Polish Legends
Home Team: Polish Eagles
cel 1 - Oud-Heverlee Leuven - ciamajda cel 3 - Royal Antwerp FC - Damiś27 cel 5 - AFC Tubize - Roomanoo cel 7 - Lommel United - Dovco_HandF C/PM
-
@Dovco_HandF co to dało Jerzy?Nic.Zero punktów.
-
@huzar-shakir Urok gry: jeżeli jedni się cieszą, drudzy muszą być rozczarowani, kiedy zwycięstwo było na wyciągnięcie ręki. Nikt nikomu tu nie odpuszczał - remis wisiał w powietrzu i on byłby najsprawiedliwszym wynikiem w tej bitwie. Niestety - niezwykle rzadko wyniki bitew kończą się remisami.:ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Mam nadzieję,że Husaria będzie bardziej pobłażliwa i pomoże nam odnieść zwycięstwo