MPG 2017 Statystyki
-
@Byku-Duma-Warmii
Nasza liga założona :ok_hand_tone1: Zaproszenia wysłane. Powodzenia! :thumbsup_tone1:
-
@mihau1878
U nas brakuje jeszcze @martin343 -
@mihau1878 Jak się wyśpi dołączy zapewne
-
@huzar-shakir O co chodzi musiałem obejrzeć księdza Mateusza.Ale już jestem nawet dolozylem ci w sparingu
-
@martin343 jasne...spary...zagrałem 3 z Tobą Michałem i Konradem.Poustawiałem coś i za wiele nie wychodzi.Staty na Plus.Wyniki do bani,jednak w bitwie będzie już po ludzku
-
Ale do dupy terminarz ma te cercle.. ciężko będzie na starcie w 5 meczach 4 mecze z rywalami...
-
Po terminarzu patrzę, że gramy po tyle samo wyjazdów w pierwszej rundzie co rywal także znów będzie bardzo wyrównana bitwa:P
-
Jak w innych grupach transfery idą?
-
@Stefan-Joptwojmać SŁAbO.
-
U mnie nieźle, ale może być lepiej.
-
@ToomAnyWays Będzie,bo jak ma być inaczej.
-
Strasznie późno te symulacje. Ktoś z AG będzie wrzucał? Jak nie to ja mogę wrzucać, ale czekam tylko do symulacji z rywalem, a tak to raczej po pracy.
-
@Stefan-Joptwojmać @Marcin6578 @mihau1878 @Dovco_HandF @Byku-Duma-Warmii @ToomAnyWays
MPG 2017
tabelka wyników
- uzupełniajcie proszę tabelkę wyników meczowych na bieżąco, ponieważ na koniec mogą być pomyłki (pamiętajcie na pierwszym miejscu wyniku liczba bramek zawsze gospodarza bitwy) - wstawcie taką tabelkę na półmetku na forum
squad value
- zdarza się tak, że ktoś kończy mecze z rywalem wcześniej, kilka kolejek przed zakończeniem ligi... dla takiej osoby zamykajcie progress i profit na tym etapie, później sprzedaje się kolegom lub kupuje cokolwiek aby sztucznie podbijać wartość, także jeśli ktoś kończy rywalizację na 15 kolejce to niech squad value końcowe dla niego będą po tej 15 kolejce