MPG 2017 Statystyki
-
@Dovco_HandF. Dzięki
-
Przeprowadzimy sondę przed startem MPG kto wygra te mistrzostwa 2017 r
<script type = "text/javascript" src = "//www.deszczowce.pl/skrypty/sonda/sonda.php?key=1187589792"></script>
sorry coś popieprzyłem ale sonda dział trzeba wejść na link zaznaczony na niebiesko !
Głosujemy do pierwszej kolejki w bitwach ! -
@Łukasz-Kowalski
Liga została założona przeze mnie oraz zaproszenia porozsyłane. Czekam w skupieniu na ludzi w lidze -
@sniki26
Bo wykonałem zadanie jakim było założenie ligi. -
@sniki26
Nie no to ja oczekuję 7 i chyba się ich doczekam -
<script type = "text/javascript" src = "//www.deszczowce.pl/skrypty/sonda/sonda.php?key=1187589792"></script>
sorry coś popieprzyłem ale sonda dział trzeba wejść na link zaznaczony na niebiesko !
Głosujemy do pierwszej kolejki w bitwach !
podbijam -
Głosujemy do pierwszej kolejki w bitwach !Polish Eagles jest 2 razy. Jedno ma 4 głosy a drugie 2 na chwilę obecną
-
Wszyscy którzy maja zamiar głosować na Polish Eagles proszę o oddawania głosu tam gdzie ich wynik jest wyższy . Nie głosować tam gdzie jest ich wynik zaznaczony jest kolorem szarym ,tak będzie prościej.
Te dwa głosy zostaną na koniec dodane
https://www.deszczowce.pl/skrypty/sonda/sonda.php?key=1187589792 -
Dziś start, a tu taka cisza:)
-
Powodzenia wszystkim grupom! Niech wygra najlepsza :clap_tone1:.
-
Statystyki lepsze i porażka 2:0
-
@Stefan-Joptwojmać Widocznie @CorreThe ma super taksę .gdzie nawet twoja przewaga ci nie pomogła.
-
Nie da się wszystkiego wygrać
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne,że nie.Choć wygrana Michała jest pewnego rodzaju niespodzianką.Mimo wszystko.
-
@Stefan-Joptwojmać Nie liczą się statystyki tylko wynik, a ten jednak jest znaczący bo wygrałem nie jedym golem tylko dwoma