MPG 2017 Statystyki
-
nic,tylko wrócić do 433.tam jak oddam kilka strzałów więcej jak rywal to może jakąś bramkę strzelę .
-
dziwnie to wygląda-huzar-0 punktów :).pewnie tak zostanie do końca bitwy.
-
@huzar-shakir To dopiero początek
-
-
@jepsztel jedziesz jak walec:)
-
@Stefan-Joptwojmać @jepsztel przekupił sędziów. Wygrywałem 1:0 i nagle z kapelusza czerwo i zrobiło się 1:5! Ja do siebie złożę protest, kamery wszystko zarejestrowały (gratki @jepsztel, świetny mecz, jesteś znowu w formie :clap_tone1:).
-
@huzar-shakir
Doskonale Cię rozumiem, dziś mi się to samo przydarzyło :slight_frown:
Kolejka na remis, ale PL wychodzi na zdecydowanie prowadzenie po niej
-
Takie wyniki nie powinny dziwić już nikogo, lepsze statystyki wcale nie gwarantują punktów
-
@Stefan-Joptwojmać
Gorszej frustracji nie może być jak po przegranym meczu, w którym się przeważało :slight_frown: -
U nas Andrzej przegrał 2:0 mając podobne statystyki jak Ty:)
Dla AG dojdzie kara za rozegrany sparing tylko czekam na potwierdzenie od ich kapitana.
-
@Stefan-Joptwojmać
Trzeba wyciągnąć wnioski z tych porażek i więcej do takiej sytuacji nie dopuścić :slight_smile: -
@Dovco_HandF troszeczke inny przebieg był niż napisałeś bo najpierw czerwona a później gol dla Ciebie oglądając symulację już zły byłem ze straciłem gola w przewadze Ale na szczęście pięknie się skończyło i humor wrócił
-
To też specyfika bitwy 4vs4 bardzo ciężko uzyskać duża przewagę i dlatego też tak wyrównane boje są w tych MPG.
@Byku-Duma-Warmii said in MPG 2017:
Może właśnie o to chodziło organizatorom, gdy ustanowili bitwy 4x4 w tych MPG :slight_smile:
:ok_hand_tone5:
-
@jepsztel No tak, gol kiedy z rozpędu miałem przewagę, a jak ją straciłem... to i 5 bramek straciłem . Nie masz litości....
-
Kolejna kolejka na remis. PE zmniejsza stratę do PL. Zaczyna się robić coraz ciekawiej :slight_smile:
-
@mihau1878 w końcu wygrałem, a że jeszcze pokonałem mojego przyjaciela @CorreThe ... nic tylko się cieszyć
-
@huzar-shakir Mecz w rundzie rewanżowej będzie mój xDD Bitwy dopiero początek i jeszcze dużo czasu na zdobycie punktów