MPG 2017 Statystyki
-
I to nawet dwukrotnie za wysokie..
-
Kolejka dla PL Do tego chyba jeszcze oddanie nie wyszło w PE. Prowadzenie coraz bardziej się zwiększa :slight_smile:
-
@Byku-Duma-Warmii Bardzo dobra kolejka dla was.Graty panowie.
-
-
Progres na ten moment zdecydowanie dla Polish Eagles
-
@Byku-Duma-Warmii Rzeczywiście, nie planowaliśmy remisu. Gratki świetnej kolejki :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF
Też mi się tak wydawało jak zobaczyłem statystki i wcześniejsze wasze oddania. -
@ToomAnyWays z progresem prawie remis.
-
@ToomAnyWays Jutro wstawię wynik naszej bitwy
-
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
JEPSZTEL KING
-
-
Zagrałem normalnie i dostałem czerwo w 64minucie na żółtego sędziego.. mimo to 3:0 jest dobrze!:)
-
A co tu się działo ostatnio ,jakaś spina była że tyle postów pousuwanych ??? Znowu rozrabiacie łobuzy ???
Aha , tak przy okazji ,czyli baj de łej , mam wielką prośbę do Nadgorliwego Moderatora ,który ciągle zmienia ,czy jak kto woli moderuje treść moich postów, najczęściej z powodu jakiejś nadinterpretacji ,lub właśnie nadgorliwości. Prośba jest mianowicie taka ,że jeżeli ów Nadgorliwy Moderator rzuci swoim nadgorliwym okiem na którykolwiek z moich postów ,i oceni że treść owego postu nie nadaje się do opublikowania na forum publicznym ,niech wówczas nie zmienia treści danego postu ,tylko skasuje w całości. Nie życzę sobie bowiem czytać swoich postów z prawie całkowicie zmienioną treścią ,która całkowicie zmienia efekt mojej wypowiedzi. Będę wdzięczny każdemu Nadgorliwemu Moderatorowi jeżeli pozytywnie ustosunkuje się do mojej prośby. A tak na marginesie , naukowcy już dawno temu udowodnili ,że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, komunizmu oraz islamizmu razem wziętych . Zatem Nadgorliwy Moderatorze ,nie idź tą drogą.
-
@Stefan-Joptwojmać
Powiem Ci, że od początku tej bitwy w Belgii u nas czerwone lecą prawie w każdej kolejce. Nie ważne jaki sędzia sędziuje. Trzeba teraz na to strasznie uważać. -
@mihau1878 odrabiamy
-
@mihau1878 Fajnie wyrównana bitwa :clap_tone1:.