MPG 2017 Statystyki
-
@mihau1878 odrabiamy
-
@mihau1878 Fajnie wyrównana bitwa :clap_tone1:.
-
@mihau1878 kolejka na zero.
-
Jutro rozgrywana będzie ostatnia kolejka 1 rundy rozgrywek.Półmetek pełen emocji się zapowiada.
-
-
Zależy u kogo, my puchar jutro gramy
-
@Stefan-Joptwojmać Nic na temat pucharu nie pisałem.U nas dopiero w środę.Można karne trenować.
-
Dobrze mi szło nową taktyką w ligach aż do dziś wtedy kiedy to postanowiłem wprowadzić w bitwie okazało się, że za wcześnie i baty od @Sochaczew86.
-
@Stefan-Joptwojmać @Sochaczew86 ładnie Cię rozbił...Ale remis w oddaniu .Więc czym się martwisz
-
@huzar-shakir said in MPG 2017:
@Stefan-Joptwojmać @Sochaczew86 ładnie Cię rozbił...Ale remis w oddaniu .Więc czym się martwisz
Swoją głupotą
-
@Stefan-Joptwojmać Mi jeśli idzie w innych ligach to i w bitwie.Po słabym początku dokonałem kilku korekt w ustawieniach i jest ok.Wszędzie.
-
Wczorajsza kolejka zdecydowanie dla "Orzełków" i troszkę odrobili stratę do nas.
W progresie pełna dominacja PE, na co duży wpływ na to, że nam bardzo ciężko schodzą zawodnicy z listy transferowej w porównaniu z "Orzełkami" . Ale nie poddamy się i w progresie też będziemy walczyć o jak najlepszy wynik do końca bitwy :slight_smile:.
-
@Byku-Duma-Warmii Progres niema znaczenia w momencie jak prowadzicie
-
@huzar-shakir
Wiem, ale jeszcze została ostatnia kolejka pierwszej rundy oraz cała druga. Do wygranej jeszcze bardzo daleko. -
Statystyki po pierwszej rundzie powinni pojawić się w ciągu 2-3 dni