MPG 2017 Statystyki
-
Statystyki lepsze i porażka 2:0
-
@Stefan-Joptwojmać Widocznie @CorreThe ma super taksę .gdzie nawet twoja przewaga ci nie pomogła.
-
Nie da się wszystkiego wygrać
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne,że nie.Choć wygrana Michała jest pewnego rodzaju niespodzianką.Mimo wszystko.
-
@Stefan-Joptwojmać Nie liczą się statystyki tylko wynik, a ten jednak jest znaczący bo wygrałem nie jedym golem tylko dwoma
-
Nie kwestionuję twego zwycięstwa tylko jest mi smutno z tego powodu
-
@huzar-shakir W ostatnim czasie dużo się pozmieniało w silniku symulacyjnym i myślę że zmiany jeśli chodzi o silnik idą w dobrym kierunku
-
@huzar-shakir W ostatnim czasie dużo się pozmieniało w silniku symulacyjnym i myślę że zmiany jeśli chodzi o silnik idą w dobrym kierunku
Mam podobne odczucie. Coraz częściej dobra taktyka defensywna mimo słabszych statystyk potrafi wygrywać. Czyli sytuacja bardziej przypomina realny futbol.
Jak pierwsze kolejki w pozostałych bitwach?
-
@Michal_ACM PE v PW czekamy i czekamy...
-
Zauważyłem, sam nawet wygrałem kilka meczy tak, wczoraj przeprowadziłem test i grając defensywnie u siebie wygrałem z kolesiem mając statystyki niemal identyczne szkoda tylko, że po tej porażce koleś uciekł z ligi..
-
@Stefan-Joptwojmać Ucieczki to standardowa procedura
-
Pierwsza kolejka za nami
-
@Damiś27 I doczekaliśmy się :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF Prawie dwie godziny później.Ale jednak.Można powiedzieć kolejka na remis.Jutro też będzie się dziać ;
-
@huzar-shakir Jutro to dopiero będzie się dziać .
-
@Dovco_HandF Albo i nie.Zależy jak na to spojrzeć Jerzy.
-
@huzar-shakir Chyba nie rozumiem? Jutro mamy wszystkie 4 mecze o stawkę bez litości i poddań. Czego chcieć więcej w bitwie?
-
W związku z pojawieniem się problemów z ustaleniem dokładnej ceny 130% (1.3x) transferu pomiędzy kolegami z tej samej grupy, należy zatwierdzić najbliższą możliwą kwotę.
Kara w tym przypadku nie będzie przyznana.