MPG 2017 Statystyki
-
@daroo933 Z pewnością będę chciał przerwać jego passę zwycięstw w lidze .
-
Następny szok ;D wygrałem z ciamajda grając w 10 ;D jaja normalnie
-
@huzar-shakir z pewnością @jepsztel jest w mega gazie i ciężko będzie @Dovco_HandF aby go powstrzymał
-
@daroo933 Zobaczymy jutro .
-
@Dovco_HandF wygrasz i Ty i damis
-
@jepsztel Znasz już wyniki ?!
-
-
Dobra Panowie nie ma co sie jarac nad moimi wynikami bo i tak one nic nie dają w ogólnym rozrachunku ;(
Davco znam już wyniki i wiem że obaj się zrewanzujecie
A 9 wygranych z rzędu było kiedyś w ogóle?
-
@jepsztel Co tam 9... 10 jest ładne i pełne - możesz to zrobić jutro. Masz w końcu cel nr 1, a ja nr7. Trzymam za ciebie kciuki (ale meczu nie poddam, zrobię wszystko, żeby wygrać):fingers_crossed_tone1:.
-
@jepsztel
Wynik godny odnotowania! Najważniejsze i tak są mecze z rywalem, bo tutaj raczej i tak pewnie oddasz jakiś mecz kolegom co nie zmienia faktu, że rewelacyjna liga w Twoim wykonaniu! -
Cóż za wyjazdowa kolejka dla SL!
W poprzedniej tabelce wkradł się błąd na niekorzyść AG - teraz wszystko zostało skorygowane i jest tak jak powinno być:)
-
@jepsztel
To tylko pokazuje w jakim gazie jesteś w tym momencie. Trzymaj taką formę jak najdłużej, a może w pojedynkę wciągniesz nas na pudło w tych MPG :slight_smile:. W pojedynkach z Jurkiem i Damianem bądź dobrej myśli, bo sam wiesz jaki jest OSM. Tutaj każdy z każdym może wygrać, więc postaraj się podtrzymać swoją piękną passę zwycięstw .
@Dovco_HandF
Masz racje pierwsza runda była nasza, ale wydaje mi się, że po dzisiejszej kolejce już bardzo trudno zmienić nam wynik w tej bitwie i przechylić go na naszą korzyść. Ale oczywiście się nie poddamy .Tutaj wynik po dzisiejszej kolejce, która tym razem na remis. Ale to "Orzełki" jeszcze bardziej powiększają prowadzenie nad nami.
W progresie jeszcze większa dominacja naszych rywali :(.
-
@Byku-Duma-Warmii Wynik jest z finałem pucharu czy bez?
-
@Damiś27
Bez finału pucharu. W tabelce można zobaczyć. Z finałem przewaga jest jeszcze większa. Finał doliczę po finale. -
Lepiej jest doliczyć od razu, będzie łatwiej prowadzić bitwę.
-
@Stefan-Joptwojmać
Niby tak, ale wszystko pod kontrolą jest :slight_smile:. -