MPG 2017 Statystyki
-
Ostatnie kolejki są zdecydowanie dla "Orzełków" i to własnie oni prowadzą, zwiększając swoje prowadzenie co kolejkę. Ale zobaczymy do końca jeszcze kolejki i spróbujemy odrobić straty .
Progres też zdecydowanie dla PE, a w nim króluje @Dovco_HandF, który nad kolejny graczem ma ponad 200% przewagi w progresie drużyny.
-
@Byku-Duma-Warmii U nas z transferami tak sobię.Choć dziś jako tako...
-
U nas został już tylko puchar i 2 kolejki, ale w zasadzie już wszystko jasne:)
-
@Stefan-Joptwojmać po tabelce z wynikami widać kogo punktów najbardziej zabrakło.początek bitwy wyrównany,i tyle co.brawa dla AG za ambicję.W następnej powinno być lepiej.
-
@Stefan-Joptwojmać kurde Stefan twoja mać, wyrównany mecz w statach i 3-0 ale gratulacje
-
-
@mihau1878 w porównaniu z wczorajszą symulką powiększyliśmy przewagę nad Husarią o...2 punkty.
-
@Damiś27 Identycznie jak u mnie w meczach z mistrzem jepsztelem, czerwo i przegrywam, a bez czerwa - wygrywam Gratki, ładny mecz i ładna znowu kolejka dla nas :ok_hand_tone1:.
-
@CorreThe Zgadzam się z tobą. To nie przypadek: to przeznaczenie. Nie wolno wygrywać wszystkich meczów zawsze i wszędzie. Trochę trzeba też czasem przegrać,żeby gra była ciekawsza .
-
@Dovco_HandF Ciekawostką jest to że @jepsztel tylko ze mną zagrał 4-5-1. Reszta meczy w meczach przeciwko PE grał 4-3-3.
-
@huzar-shakir Szkoda, że nie mogłem przetestować mojej formacji u niego, bo w około 30 minucie czerwona i skończyło się 3-0.
-
-
Wynik bitwy zdecydowanie dla "Orzełków". Jutro jeszcze bardziej się powiększy, gdyż grają puchar między sobą @Dovco_HandF wraz z @ciamajda. Nam nie pozostaje nic jak tylko walczyć do końca bitwy .
W progresie także to :Orzełki" prowadzą, ale już nie tak sporo jak wcześniej. Odrobiliśmy troszeczkę po wczorajszej kolejce. Zgodnie ze wskazówkami @Łukasz-Kowalski z podliczania progresu odpada @jepsztel i @Damiś27, bo zostały im tylko oddania. Także w progresie została walka vs .
-
@ToomAnyWays wygrywamy i z progresem
-
U nas puchar dla Marcina, gratulacje!
-
Co ? To juz mam nie transferowac ? Bezsens..... A dzis dobre transfery miałem i nieźle skoczyłem z wartością drużyny.... co z tego że oddania zostały... przecież od swoich kolegów nie kupuje sztucznie zawodników....